Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Betonplaten van hoge kwaliteit kopen, doet u bij deze specialist

Er zijn heel wat situaties waarin het interessant is om betonplaten te kopen. Denk hierbij aan het aanleggen van een goed pad voor bijvoorbeeld vrachtauto’s of bussen. Bij De Keij ontvangt u betonplaten met constructieve wapening voor hoge aslasten. Daarbij is het mogelijk om deze betonplaten in bulk te kopen. Wilt u graag dat er een specialist langskomt om deze betonplaten aan te leggen? Ook dan kunt u rekenen op de service van De Keij. Daarbij biedt deze specialist altijd een oplossing op maat. Hierbij wordt er gekeken naar de belasting die de betonplaten moeten dragen. Zo bent u er altijd zeker dat u de juiste betonplaten gaat kopen.

Industrieplaten voor een scherpe prijs vindt u bij deze specialist

Bent u op zoek naar industrieplaten geschikt voor elk type activiteit? Dan gaat u hiervoor naar De Keij. Met de industrieplaten voor een scherpe prijs kunt u uw terrein eenvoudig verharden. Daarbij is het ook mogelijk om deze specialist in te schakelen voor de aanleg van de industrieplaten voor een scherpe prijs. Dit kan voor buitenterreinen en overdekte oppervlakten. Ook voor een oplossing op een tijdelijke locatie kunt u bij deze specialist terecht. Daarbij is het altijd mogelijk om de industrieplaten te verleggen. De platen zijn dus een heel flexibele oplossing.

Laat betonnen keerwanden voor uw project plaatsen

Bent u op zoek naar betonnen keerwanden voor uw project? Is uw sleufsilo aan vernieuwing toe? Of heeft u een kuil zonder betonnen keerwanden? Kies dan voor de service van De Keij. Deze specialist zorgt altijd voor een oplossing op maat voor uw project. Hierbij zijn de betonnen wanden vervaardigd van speciaal kwaliteitsbeton. Dit soort beton heeft een hoge dichtheid, is zuurbestendig en heeft dus een lange levensduur. Bent u op zoek naar een bedrijf waar u betonplaten en industrieplaten kunt kopen voor een scherpe prijs? Of wenst u een plaatsing van betonnen keerwanden? Neem dan snel contact op met deze specialisten.