Xento
Image default
Bedrijven

Een aluminium veranda in je tuin

Als je een veranda gaat kopen dan zijn er veel verschillende opties. De keuze van het soort veranda is vaak gebaseerd op basis van persoonlijke voorkeuren en hangt ook vaak samen met het soort woning dat je hebt. Er wordt vaak een onderscheid gemaakt hierbij in een houten veranda of een aluminium veranda. Als je een veranda zoekt met een moderne uitstraling dan kun je het beste kiezen voor een aluminium veranda. Als je meer gaat voor een klassieke uitstraling dan kun je beter gaan voor hout. De aluminium veranda heeft dan ook vooral een robuuste uitstraling en oogt stevig en de houten veranda heeft een klassieke en authentieke uitstraling. Van de aluminium veranda’s zijn er meerdere uitvoeringen. In dit artikel zullen we deze uitlichten.

 

Gekoppelde standaard

Deze soort aluminium veranda is de meest standaard. Deze veranda heeft de beste prijs kwaliteit verhouding en heeft bovendien tien jaar garantie. Deze veranda heeft dikker aluminium op de staanders en dragers dan de andere veranda’s. De constructie is bovendien goed berekend waardoor het doorzakken van de terrasoverkapping eigenlijk niet mogelijk is.

 

Luxe

Wil je een aluminium veranda die wat luxer is dan is deze veranda misschien iets voor jou. Dit is een high-end overkapping en deze is verstevigd met een stalen balk in het gootprofiel. Hierdoor kan deze worden uitgevoerd met dakbedekking van gelaagd glas. Deze overkapping is verkrijgbaar in crème wit, verkeerswit en antraciet structuur. Er kan standaard worden gekozen voor een ronde of klassieke siergoot en halfronde of vierkante staanders.

 

Premium

Deze veranda kenmerkt zich door het strakke uiterlijk. Het gootprofiel is robuust en heeft een karakteristieke uitstraling. Bovendien is het gootprofiel verstevigd waardoor deze veranda uitgevoerd kan worden met maar twee staanders. Hierdoor heb je een vrij uitzicht op je tuin.

 

Vrijstaand

Deze veranda heeft een constructie die volledig op zichzelf staat door de constructies. Je hoeft deze veranda niet tegen de gevel te plaatsen. Je kunt dus op deze manier de veranda in elke plek in je tuin zetten.

https://degoedkoopsteveranda.nl/aluminium-veranda/