Xento

mrt 10 2020

Een modern en sfeervol restaurant vlakbij Alblasserdam

Kom lekker en gezellig eten in restaurant De Krom vlakbij Alblasserdam. Het begon ooit in 1861 als café. Ruim anderhalve eeuw en een rijke horeca historie later, is De Krom vernieuwd tot een modern en sfeervol restaurant. Alle gerechten en sauzen worden vers bereid en de menukaart bevat veel seizoensproducten. Ga ook gezellig samen of met een groep lunchen of dineren in restaurant De Krom en geniet van een fijne avond.

{externalimage}}

Een uitgebreide lunchkaart

Restaurant De Krom bij Alblasserdam biedt een uitgebreide lunchkaart aan. Of u nu een vlees- of visliefhebber bent of graag een salade eet: op de gevarieerde kaart vindt u altijd wat lekkers. De kaart wisselt elke 3 maanden dus kom gerust vaker langs. U kunt er relaxed alleen lunchen, met zijn tweeën of met grotere groepen; De Krom is ook een knusse, gevarieerde lunchroom in de buurt van Alblasserdam. Bovendien is het prachtig gelegen in de mooie natuur van de Alblasserwaard. Zoekt u een plek waar u lunchen en vergaderen kunt combineren? Ook dan is restaurant De Krom een uitstekende keus. U kunt op hoog niveau lunchen en tegelijkertijd is er voldoende ruimte om te vergaderen. Het is daarbij mogelijk een zaal af te huren, zodat u met meerdere mensen in een afgesloten ruimte rustige kunt lunchen en overleggen. Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail voor meer informatie.

Kom gezellig dineren

Het pand van dit restaurant bij Alblasserdam kent nog de elementen van het café dat in hetzelfde pand in 1861 opende. Het is echter volledig vernieuwd en gerenoveerd tot de huidige sfeervolle en stijlvolle omgeving. Het is een à la carte-restaurant, waardoor u direct vanaf de kaart zelf een menu kunt samenstellen. Van maandag tot en met donderdag kunt u zelfs voor maar 33 euro uw persoonlijke 3-gangen menu samenstellen van de gevarieerde en regelmatige wisselende menukaart! Reserveer snel online uw tafel en laat u verrassen met mooie, verzorgde topgerechten in een gezellige sfeer.

Written by