Xento
Image default
ZZP

Urenregistratie online bespaard kostbare tijd

Tegenwoordig is het bijhouden van een goede tijdsregistratie erg belangrijk. Zo is het voor werkgevers belangrijk om niet alleen bij te houden hoeveel uren een werknemer heeft gewerkt en hoeveel tijd hij besteedt, maar ook als werknemer om te bewijzen hoeveel tijd hij daadwerkelijk besteed.

 

Waarom een urenregistratie bijhouden?

–          Doelgericht

Urenlang online blijven is niet alleen veel sneller dan alles handmatig doen, maar het kan ook de efficiëntie verhogen. Op deze manier heb je niet meer te maken met losse dossiers.

–          Delen van informatie

Als je online werktijden registreert, kun je alle informatie snel en eenvoudig delen met uw werkgever of opdrachtgever. Je kunt de informatie ook exporteren naar bijvoorbeeld een pdf-bestand.

–          Overzichtelijke data

Door online tijdregistratie verzamel je alle uur gerelateerde informatie op één plek. Dit zorgt ervoor dat je deze zaken beter begrijpt, wat natuurlijk erg handig is. Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag hoeveel uren je in een maand hebt overgewerkt.

 

 

 

Online urenregistratie onmisbaar voor ZZP’ers

Voor zzp’ers is het erg belangrijk om te beschikken over een goed systeem voor het opnemen van uren. Door je op tijd in te schrijven, kun je ervoor zorgen dat je alle inkomsten uit je daadwerkelijke werk ontvangt. Daarnaast is het handig om te kunnen zien hoeveel uur je aan bepaalde activiteiten besteedt zodat je beter kunt voorspellen hoeveel tijd iets in de toekomst gaat kosten. Het is kostbaar te weten waar de tijd naartoe gaat, als er veel tijd wordt gestopt in nutteloze werkzaamheden kan dit worden aangepakt.

https://keeping.nl/urenregistratie