Xento
Image default
Particuliere dienstverlening

Zoekt u naar mooie huurwoningen in de Betuwe?

Wanneer u op zoek bent naar mooie huurwoningen in de Betuwe, kunt u voor advies bij Den Hartog Makelaardij aankloppen. Jan Weevers en Matthijs Saenger, de oprichters van de makelaardij, hebben echt passie voor hun vak en doen er alles aan om het beste resultaat voor de klant te behalen. Wilt u graag wonen in een fraai buitengebied? Jan en Matthijs helpen u graag verder. In de Betuwe zijn genoeg koop- en huurwoningen te vinden waar u heerlijk kunt wonen. Deze mooie streek in Gelderland heeft prachtige landschappen en talloze boomgaarden die ervoor zorgen dat u hier helemaal tot rust komt. De Betuwe is daarom een echte aanrader om voor koop- of huurwoningen te kijken.

Laat uw huidige woning taxeren door een taxateur in Wageningen

Bent u op zoek naar een nieuwe woning en wilt u uw huidige woning in Wageningen laten taxeren? Den Hartog Makelaardij heeft een taxateur in Wageningen die dit graag voor u doet. Woont u echter niet in Wageningen en zoekt een taxateur in een andere omgeving? Ook voor bijvoorbeeld Heteren of Driel heeft Den Hartog Makelaardij taxateurs die uw woning taxeren. Door hun jarenlange ervaring in de omgeving, zijn deze taxateurs uitstekend op de hoogte van de huizenmarkt in Wageningen en andere regio’s in de Betuwe. Ze geven u een nauwkeurige taxatie tegen een scherpe prijs. Den Hartog Makelaardij staat ingeschreven in het register van VastgoedCert. Dit is een voorwaarde om een door de bank erkend taxatierapport uit te brengen. Bovendien zijn ze aangesloten bij NWWI, wat een keurmerk is voor taxatie met als doel de betrouwbaarheid en de deskundigheid te verhogen.

Een professionele makelaar in de Betuwe

Heeft u interesse in een van de prachtige huurwoningen in de Betuwe? Of bent u juist op zoek naar een koophuis? Kies voor Den Hartog Makelaardij en ben ervan verzekerd dat u professionele hulp krijgt. Ook het opvragen van een taxatierapport is bij dit bedrijf mogelijk. U kunt een vrijblijvende afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken.