Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Sitetogo webdesign Barneveld

Kijk een op webdesign Barneveld, zeker een aanrader. SiteToGo heeft voor ons namelijk een website gemaakt voor ons eigen Bed & Breakfast. Het was al maanden de droom om er ee te starten en dit jaar was het eindelijk zover. We hebben al het spaargeld bij elkaar gepakt om de verbouwingen te kunnen starten. Afgelopen week hebben we de verbouwingen afgerond en waren een paar weken daarvoor in contact gekomen met SiteToGo. Hen heb ik opdracht gegeven om een website voor mij te maken. Ik en mijn vrouw hebben namelijk samen gezocht naar de geschikte website bouwer en SiteToGo vonden we daarvoor de beste keuze! Lees in deze blog waarom de keuze gevallen is op SiteToGo en wat wij vinden van de service van SiteToGo.

Zoeken naar webdesign Barneveld

Ik ben via internet een zoektocht gestart naar webdesign Barneveld. Ik en mijn vrouw zijn afzonderlijk gaan zoeken en hadden met elkaar afgesproken een ieder een top 3 te maken welk webdesign Barneveld het beste was. Zodoende zijn we gaan zoeken en die avond hebben we het met elkaar vergeleken.. Tot ons grote verbazing hadden we beide SiteToGo op nummer 1 en de nummers 2 en 3 waren verschillend. De keuze voor SiteToGo was dus niet heel moeilijk. Samen hebben we de site nogmaals bekeken en hebben we alles op een rijtje gezet. Er kwamen geen veranderingen in onze keuze en hebben SiteToGo ingeschakeld als website bouwer. Webdesign Barneveld biedt je een website aan voor €450,-. Super laag dus perfect voor ons, als startende ondernemers.

Service SiteToGo

De service van webdesign Barneveld was super. Ze hebben ons overal mee geholpen en waar we vragen hadden konden we ze altijd bereiken. Een top bedrijf dus!


Zoek jij ook een website bouwer, of een bedrijf die je helpt met het maken van een logo? Neem dan eens een kijkje op sitetogo.nl/26583/Webdesign-Ede.

Bezoek de website voor meer info :