Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professionele ondersteuning bij zaakgericht werken

Zaakgericht werken tot een succes maken is niet altijd even eenvoudig en hangt samen met het maken van de juiste keuzes en het hebben van een duidelijke visie. Werk je binnen een overheidsinstantie en ervaar je onenigheid bij het invoeren van zaakgericht werken? Dan kan de hulp van Doxis uitkomst bieden. Deze organisatie zet zich al heel wat jaren in voor gemeenten, ministeries, provincies en zelfstandige bestuursorganen waar het professionele ondersteuning voor succesvol zaakgericht werken betreft. De specialisten van Doxis helpen je dan ook graag met trainingen en een plan op maat voor jouw organisatie.

Specifieke aandacht voor vier invalshoeken

Doxis bestaat als netwerk- en kennisorganisatie al meer dan 100 jaar en is expert op het gebied van ordenen en structureren van informatie. De professionals van Doxis houden er een integrale werkwijze voor informatiemanagement op na, waarbij specifiek aandacht is voor de vier invalshoeken ‘leiderschap en gedrag’, ‘systemen en informatie’, ‘doelen en beleid’ en ‘processen en sturing’. Deze invalshoeken zijn allemaal verbonden met elkaar: binnen een organisatie horen informatie en systemen aan te sluiten bij de doelen het beleid van de betreffende organisatie. Daarbij komt de vraag naar voren op welke wijze de processen binnen de organisatie worden ingericht, hoe deze worden aangestuurd en hoe er leiding wordt gegeven.

Wat kan deze organisatie voor jou betekenen?

Doxis kan helpen bij het opstellen van een plan op maat voor het invoeren van zaakgericht werken, waarbij oog is voor jouw wensen en doelstellingen. Ook is er aandacht voor de medewerkers binnen jouw organisatie. Vragen die zij hebben, zullen direct beantwoord worden om onduidelijkheden over de nieuwe manier van werken te voorkomen. Je kunt via Doxis diverse trainingen volgen, waaronder interactieve werksessies gewijd aan zaakgericht werken. Tijdens deze sessies kan specifiek ingegaan worden op de aspecten waar jij ondersteuning voor wilt ontvangen. Daarbij leer je wat wel en wat juist niet te doen bij zaakgericht werken. Zo beschik je gelijk over informatie die je in de praktijk kunt toepassen.

https://doxis.nl/