Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau

Wat ik laatst op de televisie heb voorbij zien komen, was een reclame over een incassobureau met de naam incassoadvocaten.nl. Op deze spot lieten ze zien wie er allemaal werkten en hoe ze te werk gingen, ik vond het persoonlijk heel informatief. Toen bedacht ik me ineens dat ik zelf ook nog een incassobureau nodig had en leek het me slim om eens naar het bedrijf te kijken, wat het allemaal deed en hoe het te werk ging.

 

Incassobureau

Ik ging dus Googelen op incassobureau en ik weet natuurlijk wel wat ze allemaal doen. Maar hoe dit bedrijf te werk ging was wel wat anders dan een ‘standaard’ incassobureau. Ze incasseren namelijk inderdaad het geld wat jij krijgt. Maar de kosten van het bureau worden niet bij jou neergelegd maar bij de debiteur. Is dat even handig?!

 

Goede reclame

Ik vond persoonlijk dat dit incassobureau een goede reclame maakt. Ook omdat ze inderdaad duidelijk maakten wat ze allemaal deden en ook dat het jou niets kost om hen in te schakelen. Ik vind dat echt ideaal. Ik ben na deze reclame voor het incassobureau gaan kijken en gevraagd of ze naar mijn zaak willen kijken. Dit werd na drie dagen al geaccepteerd en zijn ze er mee bezig gegaan! Dat is toch geweldig?

 

Resultaat

Nadat ik het incassobureau had ingeschakeld vond ik het resultaat zeker niet tegenvallen. Ze hadden mijn zaak al na drie dagen geaccepteerd en gingen meteen aan de slag. Binnen 24 uur ging er al een brief de deur uit naar de debiteur en heb ik een brief van die klant gekregen met excuses en zou hij het geld zo spoedig mogelijk overmaken. Ik ben erg blij met het resultaat want ik had binnen een week al mijn geld ontvangen! Wat een goede service van incassoadvocaten.nl!

 

Heb jij ook een incassobureau nodig maar weet je niet goed welk bureau je moet inschakelen? Dan raad ik jou Incassoadvocaten.nl aan!


 

Bezoek de website voor meer info :