Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Horecameubilair met een uitstraling

Een professionele uitstraling van uw onderneming creëert u mede door het plaatsen van goed horecameubilair. Mooie meubels tillen uw café, restaurant of hotel naar een hoger niveau. Bent u op zoek naar meubilair dat perfect past bij uw onderneming en de sfeer die u wilt uitstralen? Dan helpen ze u bij Lavigne graag op weg. Lavigne is een familiebedrijf met al meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van projectinrichtingen. Door deze ruime ervaring op het gebied van horecameubilair, weten zij precies wat uw bedrijf nodig heeft om de uitstraling te krijgen waar u naar op zoek bent.

Een groot assortiment samen met een goede service

Bij Lavigne kunt u terecht voor een groot assortiment aan horecameubilair. Zo hebben zij stoelen, tafels en banken voor uw restaurant. Wilt u een bank op maat? Dat is geen probleem! Ook bij de stoelen en tafels is het combineren van verschillende onderstellen met zittingen of een ander tafelblad geen probleem. Daarnaast hebben zij barkrukken in het aanbod. Deze zijn vaak in verschillende zithoogtes verkrijgbaar en zijn in zowel hout, metaal als kunststof te koop. Maar ook voor uw terrasmeubelen of accessoires is Lavigne uw partij. Op deze manier kunt u al het horecameubilair voor uw nieuwe interieur in één winkel samenstellen en aanschaffen. Dit scheelt u een hoop gezoek en daarmee kostbare tijd.

Stel uw interieur samen met specialisten

Met het ruime aanbod waar Lavigne over beschikt, zit er zeker een geschikte combinatie van horecameubilair voor u bij. Samen met een van de specialisten van Lavigne kunt u het interieur van uw wensen samenstellen. Bent u er niet zeker van dat u de juiste combinaties maakt of welke meubels het beste passen in uw horecaonderneming? Dan geeft het team van Lavigne u graag een advies op maat. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website of langsgaan in de showroom in Zoutleeuw.

https://lavigne.be/