Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Elimineer risico’s met een kwaliteitscontrole in China

Produceert u goederen in China en bent u op zoek naar een sourcing company die kwaliteitscontroles kan uitvoeren op uw producten in dit land? Het produceren van goederen die aan een bepaalde kwaliteit moeten voldoen, kan lastig zijn in het buitenland. Een taal die u niet spreekt en een cultuur die u niet kent, kunnen veel dingen ingewikkeld maken. Onnodig ingewikkeld. Het kan daarom verstandig zijn om een externe kwaliteitscontrole te laten doen. Dit laat u natuurlijk alleen over aan een betrouwbare partij, die weet waar ze mee bezig is. Bij CSP bent u daarvoor aan het juiste adres. Sinds 2004 helpt dit bedrijf andere bedrijven met maatwerk oplossingen. Hierbij worden de samenwerkingen tussen Europese en Aziatische bedrijven versterkt.

Wat houdt de kwaliteitscontrole in China in?

Om er zeker van te zijn dat uw producten van hoogwaardige kwaliteit zijn wanneer ze van de band rollen in China, kan een kwaliteitscontrole verstandig zijn. CSP gaat hierbij langs bij de leverancier en voorkomt hiermee dat er foutieve producten op de markt verschijnen. Hierbij gaan ze flexibel, gaan ze proactief te werk en ontvangt u altijd een uitgebreid rapport over de producten. Wilt u nog meer zekerheid? Schakel dit bedrijf dan in als China sourcing company voor bijvoorbeeld het vervoeren van goederen vanuit China. Zo kiest u voor zekerheid en kunt u uw klanten het allerbeste beloven.

Kies voor een betrouwbare China sourcing company

Naast een kwaliteitscontrole in China, kunt u CSP ook inschakelen als allround China sourcing company. Diensten die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld het produceren van goederen en de import of export van uw waren. Zo weet u altijd zeker dat uw producten van hoge kwaliteit zijn, en tijdig en correct arriveren in Nederland. Met de brede kennis van het vak en China, is dit de perfecte partij om in te schakelen. Omzeil risico’s en kies voor zekerheid. Klinkt dat interessant? Neem dan gerust contact op met CSP. Ze vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.