Xento
Image default
Dienstverlening

Psychotherapie in Amsterdam als je je wat minder goed voelt

Psychotherapie in Amsterdam (klik hier voor de website) is voor mij de perfecte oplossing geweest in een lastige tijd. Ik liep al langere tijd rond met depressieve gevoelens, ik merkte aan mijzelf dat ik steeds meer in de knoop kwam te zitten doordat ik met niemand over mijn gevoelens kon praten. Op een gegeven moment ging het ook steeds slechter op mijn werk, ik kon mij niet meer goed concentreren en hierdoor liepen mijn resultaten achteruit. In eerste instantie dacht ik gelijk aan een burn-out, het werd gewoon even allemaal teveel. Gelukkig was er een mogelijkheid voor psychotherapie in Amsterdam. Hier kon ik terecht om te praten over mijn depressieve gevoelens en de situatie waarin ik mij bevond. Het heeft mij erg geholpen om weer beter in mijn vel te zitten.

Psychotherapie in Amsterdam op een hele open manier

De psychotherapie in Amsterdam heeft mij geholpen om mijn problemen aan te pakken. Als eerste had ik een intake gesprek met Tineke, hierin werden mijn problemen op een hele open manier besproken. Toen is er gelijk gekeken naar welke therapie het beste bij mij past. Ik weet nog wel dat ik het in het begin allemaal nog een beetje onwennig vond. Ik was en ben absoluut geen prater. Nu moest ik echter vrij veel over mijzelf praten en ook nog eens over onderwerpen die wat gevoeliger liggen. Ik merkte dat ik bij Tineke echt mijn ei kwijt kon, dit gaf mij een erg gerust gevoel waardoor ik ook steeds opener werd.

Zelf op zoek naar oplossingen

Tijdens de psychotherapie ben ik mezelf beter gaan leren kennen. Samen met Tineke ben ik gaan kijken naar veranderingen die ik in mijn leven toe kon passen om mij beter te gaan voelen. Sinds de psychotherapie is mijn leven erg veranderd, op de goede manier. Tineke heeft mij een aantal mogelijkheden gegeven die ik zou kunnen toepassen in mijn leven. Het fijne aan de psychotherapie van Tineke, vond ik dat ik zelf helemaal centraal stond. Dit betekende ook dat ik zelf op zoek moest naar oplossingen. Uiteindelijk heeft mij dat erg veel geleerd en voel ik mij nu een stuk beter.

Nog steeds profijt

De psychotherapie van Tineke zou ik aan iedereen aanbevelen als het wat minder met je gaat. Na een paar sessies ging het al een stuk beter met mij en nog steeds merk ik dat ik de dingen die ik bij Tineke heb geleerd, nog steeds kan toepassen in huidige situaties.

Bezoek de website voor meer info :