Xento
Image default
Mode en Kleding

Tips en trucs voor het jagen op galajurk

Gala is om de hoek en je begint te zoeken naar die ene oogverblindende, mooie jurk. Hier is een lijst met een paar dingen om rekening mee te houden als u aan het langdurige perfecte selectieproces begint:

BEGIN VROEG. Wacht niet tot het laatste moment om je prom dress te kiezen. Vergeet niet dat je op deze speciale dag een jurk wilt vinden die prachtig, flatterend en binnen de prijslimiet is – en met zoveel dingen om te overwegen, dat het tijd kost. In het ideale geval begin je ongeveer drie maanden van tevoren te kijken. Op die manier heb je genoeg tijd om niet alleen de perfecte jurk te selecteren, maar ook bijpassende accessoires te vinden en een paar kapsels uit te proberen.

BRENG VRIENDEN LANGS. Winkelen is leuker en constructiever als je met je vrienden uit bent. Probeer een paar jurken samen uit en geef eerlijke feedback aan elkaar. Overweeg ook om je moeder of zus bij het proces te betrekken. Je hoeft het niet eens te zijn met alles wat ze zeggen, maar het helpt altijd om een andere mening te hebben.

PLAK OP UW HUIDIGE GEWICHT. Ongeacht je resolutie om X hoeveelheid pond te verliezen door prom night, houd het redelijk. Je zult waarschijnlijk gestresst zijn over het vinden van een perfecte prom jurk en een date en cramming voor de komende finales. Verwacht niet dat je lichaam te veel gewicht laat vallen en jezelf in geen geval uithongert. Winkel met je huidige gewicht in plaats van te vertrouwen op de potentiële magie van het nieuwste dieet. Als u aan de positieve kant bent, bekijk dan de vele glamoureuze plus-opties.

BEKLEMTOONT COMFORT. Hoewel je misschien overweldigd wordt door een breed scala aan prachtige jurken, onthoud dat je een goede vijf uur en waarschijnlijk meer (met pre-prom en afterparty) in dezelfde jurk zult doorbrengen. Zorg ervoor dat je definitieve selectie niet te strak of te los is en dat alles perfect past. Je wilt niet de hele nacht doorbrengen met je zorgen te maken over een kledingstoring.

WEES GEDULDIG. Kom binnen zonder verwachtingen en probeer verschillende stijlen. Wees moedig en gedurfd, want je weet nooit hoe goed een jurk zit totdat je hem uitprobeert. Houd er rekening mee dat de baljurken op de hanger er anders uitzien. Raak niet ontmoedigd als de eerste paar jurken niet zo goed passen als je zou willen. Je bent er om te experimenteren met verschillende stijlen en kleuren. Raadpleeg modeadvies dat specifiek is voor uw figuur. Met alle opties die er zijn, vindt u zeker de perfecte!

VERGEET DE ACCESSOIRES NIET! Accessoires kunnen echt maken of breken of de deal. Als je jurk een ingewikkeld patroon of een ingewikkeld ontwerp met lovertjes heeft, ga dan voor eenvoudige sieraden en clutch. Als je jurk daarentegen een grote hals en een eenvoudige stijl heeft, maak je je look af met een statement ketting en oorbellen.

LAAT HET NIET OVERSCHREDEN. Vergeet niet dat minder meer is. Kijk niet als een kerstboom door op de jurk of de accessoires te richten. Over-styling en over-dressing spreekt voor een slechte smaak en ziet er plakkerig (en soms zelfs sletterig) uit. Breng uw blik in evenwicht door het drama slechts op één aspect te concentreren – op de jurk of op de accessoires of op het haar en de make-up.

BLIJF JEZELF. Raak niet verdwaald onder al die glamour, schittering en verblinding. Kies de jurk die het beste bij je persoonlijkheid past en individualiseer met de juiste accessoires. Onthoud dat het niet de bedoeling is dat de prom jurk je inhaalt, maar je beste eigenschappen benadrukt. Probeer niet iets te zijn dat je niet op de allerbelangrijkste avond bent – streef naar een verbeterde versie van jezelf en laat het echte je stralen op de dansvloer. Als je nog steeds op zoek bent naar galajurken , avondjurken die bij je huidskleur passen, raad ik je aan om een kijkje te nemen in de veaul online shop. Denk ook een aan betaalbaar ondergoed.

Bezoek de website voor meer info : https://www.veaul.com/nl/galajurken-c19