Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een onafhankelijk pensioenadviseur die alles voor u regelt

Wanneer u op zoek bent naar een onafhankelijk pensioenadviseur, staan de experts van PHB Financieel Adviseurs voor u klaar. Deze financiële adviseurs worden niet beïnvloed door verzekeraars, waardoor u objectief en eerlijk advies ontvangt. Ze voorzien u graag van deskundig advies over pensioenen. Zo kunnen ze u precies vertellen of een collectieve pensioenregeling interessant is voor u en uw medewerkers en alle mogelijkheden aan u voorleggen. Ook kunnen ze een pensioencursus voor uw ondernemingsraad organiseren en zelfs het beheer en de communicatie richting uw medewerkers kunnen zij voor u verzorgen. Dan hoeft u zich daar niet mee bezig te houden en kunt u zich richten op het runnen van uw bedrijf.

Waarvoor kunt u een onafhankelijk pensioenadviseur inschakelen?

De professionals van PHB Financieel Adviseurs kunnen allerlei pensioenzaken voor u regelen. Zo kunnen zij een collectieve pensioenregeling voor uw werknemers opzetten of een second opinion uitvoeren op uw huidige pensioenregeling. Ook kunnen deze pensioenexperts uw HRM of P&O afdeling ondersteunen bij het pensioenbeheer voor uw gehele organisatie. Daarnaast legt een onafhankelijk pensioenadviseur van dit bureau graag ingewikkelde materie over pensioenen in heldere taal uit aan uw personeel. Dan zijn uw werknemers op de hoogte van alle belangrijke informatie is alles meteen voor iedereen duidelijk. Zo worden fouten en verwarring voorkomen en dat werkt wel zo efficiënt.

Laat u deskundig adviseren over pensioenen

De diensten van PHB Financieel Adviseurs zijn met name geschikt voor bedrijven met 10 tot 400 werknemers. Het bureau heeft dan ook veel midden- en kleinbedrijven als vaste klant die zeer tevreden zijn over de dienstverlening. Dit komt doordat dit financieel adviesbureau, opgericht in 1998, bestaat uit een klein en gedreven team dat beloftes altijd nakomt. Op deze mensen kunt u bouwen en vertrouwen. Neem dus contact op met deze onafhankelijk pensioenadviseur en u ontvangt gegarandeerd altijd deskundig advies en een persoonlijke service.

https://phb.nl/