Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een hoogwerker voor iedere toepassing

Heeft u een hoogwerker nodig bij uw werkzaamheden? Kwak Hoogwerkers heeft de machine die u zoekt. Op de overzichtelijke website kunt u gemakkelijk een geschikte hoogwerker vinden voor uw werklocatie. U kunt filteren op hoogte, GVW en soort rijbewijs om zo een hoogwerker te kopen, die volledig aan uw wensen voldoet. Het bedrijf levert hoogwerkers van de Duitse fabrikant RUTHMANN en biedt u keuze uit een ruim assortiment van zowel gebruikte als nieuwe machines. Een hoogwerker kopen bij Kwak Hoogwerkers betekent kiezen voor optimale service en kwaliteit.

Geniet van vakkundig advies

De medewerkers van Kwak Hoogwerkers hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis. Ze worden regelmatig bijgeschoold door de fabrikant, zodat ze tot in detail op de hoogte zijn van de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen. U bent daarom altijd verzekerd van goed advies. Ook kunt u een afspraak maken voor een demonstratie van de hoogwerker op uw eigen locatie, zodat u alle mogelijkheden en toepassingen met eigen ogen kunt zien. Een hoogwerker kopen is een behoorlijke investering. Daarom helpt Kwak Hoogwerkers u bij het vinden van de machine die helemaal aansluit bij uw behoefte. Kwaliteit en gebruiksgemak staan daarbij altijd centraal.

Altijd de beste service en het beste onderhoud

Op de dag van aflevering kunnen u en uw medewerkers een kosteloze gebruikersopleiding volgen, waarmee u alle mogelijkheden van de machine leert kennen en gebruiken. Medewerkers die op een later moment met de hoogwerker aan het werk gaan, kunnen deze opleiding alsnog volgen. Bij vragen over het gebruik of de techniek van de machine kunt u altijd bellen met de serviceafdeling. Via telefonisch support helpen de medewerkers u verder. Ook een eventuele storing kan op afstand worden gedetecteerd en verholpen. Kwak Hoogwerkers zorgt ervoor dat het kwaliteitsniveau van de machine gewaarborgd blijft door periodieke veiligheidsinspecties en preventief onderhoud. Een RUTHMANN hoogwerker kopen bij Kwak Hoogwerkers is de overweging meer dan waard.

https://www.kwak.nl/