Xento
Image default
Tuin en buitenleven

Afdekzeil zwembad.

 Heeft u ook een zwembad in uw tuin, met altijd last van bladeren en ander vuil in het water? Kies dan voor een goed afdekzeil voor uw zwembad. Een goed afdekzeil voor uw zwembad moet sterk en duurzaam zijn en uiteraard moet het stevige zeilringen rondom hebben om het afdekzeil goed op uw zwembad te bevestigen.

 

Vormen afdekzeilen.

Bij afdekzeil-Kopen.nl hebben we rechthoekige en ronde afdekzeilen voor uw zwembad. De rechthoekige zeilen zijn verkrijgbaar in heel erg veel verschillende maten. Te veel om hier op te sommen. Bij de ronde zeilen zijn we wat sneller klaar omdat het hier maar om 3 afmetingen gaat. Te weten 3, 4 en 5 meter doorsnede. Deze zeilen zijn gemaakt van stevig PE zeil van 210 gr./m2. Ze zijn rondom omgezoomd (verstevigd) en elke 100 cm voorzien van sterke zeilringen.

 

Net als afdekking voor uw zwembad.

Het is natuurlijk ook mogeliijk om een net te gebruiken om het blad en ander vuil uit uw water te houden. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een containernet of een aanhangernet gebruikt. Dit zijn fijnmazige netten in verschillende maten en zelfs kleuren. Het voordeel van een fijnmazig net is dat dit het regenwater gewoon doorlaat en het grove vuil, zoals bladeren en takjes tegen houdt. Bij een zwembad afdekzeil blijft ook het water erop liggen, tenzij u er een stukje net in laat lassen. Maar dan komt u niet onder maatwerk uit.

 

Afdekzeil zwembad op maat.

In onze zeilmakerij kunnen we ook allerhande zeilen, netten en hoezen op maat maken. Hierbij kunt u dus ook denken aan een afdekzeil zwembad! Dit is dan vaak een PVC zeil van 680 gr./m2 Dit werken we dan meestal rondom af met een stevige zoom en stansen hier dan zeilringen in om het zeil goed te kunnen bevestigen. Klanten wensen ook wel eens om er dus een strook net in te lassen in het midden, zodat hier dan het regenwater door kan. Een andere oplossing om het regenwater door te laten is het plaatsen van 1 of enkele zeilringen midden in het zeil. Echter is dit niet zo effectief als het plaatsen van een strook of stukje net.