Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbodiensten vergelijken via Arbomakelaar

Arbodiensten vergelijken is een belangrijke stap die u dient te nemen voordat u besluit met een arbodienst als partner in zee te gaan. Een arbodienst is een onderneming die uw bedrijf ondersteunt bij zaken omtrent verzuim of ziekte van uw werknemers. Wanneer uw bedrijf in een crisissituatie verkeert op deze vlakken kan de arbodienst u bijstaan. Een arbodienst kan u ook helpen bij het opstellen en bewaken van een ziekte- en verzuimbeleid binnen uw bedrijf. Er zijn tientallen instanties die arbodiensten voor uw bedrijf aanbieden: maar hoe vindt u nu de beste match voor uw onderneming?

Arbodiensten vergelijken: het beste voor uw bedrijf

U zult merken dat de samenwerking met een arbodienst u veel werk uit handen zal nemen en u zich kan richten op andere belangrijke zaken die in uw bedrijf de aandacht vragen. De arbodienst zal zich voornamelijk richten op ziekte en verzuim binnen uw bedrijf maar kan ook voor andere zaken worden ingezet.

Door de arbodiensten die zich aanbieden met elkaar te vergelijken weet u zeker dat u de beste keuze maakt voor u als ondernemer en voor uw bedrijf.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Op de website van de Arbomakelaar vergelijkt u, als ondernemer, eenvoudig zelf arbodiensten met elkaar om zo uiteindelijk een keuze te maken die goed bij uw wensen en verwachtingen past. Arbomakelaar heeft ruim twintig jaar ervaring met arbodiensten en onze medewerkers staan u dan ook graag te woord wanneer u vragen heeft of deskundig advies nodig heeft.

Arbomakelaar richt zich voornamelijk op bedrijven met meer dan vijftig werknemers en werkt volgens een vast stappenplan. De eerste stap is om te inventariseren wat uw wensen en verwachtingen zijn voor en van uw toekomstige arbodienstverlening partner. Wij gaan daarna op zoek naar potentiële matches voor uw bedrijf, en u ontvangt vervolgens van ons drie offertes. Indien u dit wenst lezen wij deze samen met u door en kijken we samen met u welke arbodienst het beste bij u en uw bedrijf past. Wanneer u tot een definitief besluit bent gekomen en een arbodienst partner heeft uitgekozen, evalueren we na een half jaar de samenwerking tussen beide partijen. We kijken of alles volgens plan verloopt en of er wellicht ruimte is voor verbetering of aanpassingen.

Bezoek de website voor meer info :