Xento
Image default
Woning en Tuin

Met spoed een hovenier Heerhugowaard

Afgelopen maand ging ik opzoek naar een hovenier Heerhugowaard. Ik heb afgelopen week de laatste hand gelegd aan het ontwerp gemaakt. En ik zou graag willen dat een hovenier Heerhugowaard mijn tuin gaat aanleggen. Ik ben dus gaan zoeken naar een hovenier die mijn tuin zo snel mogelijk kan gaan aanleggen. Want ik zou graag willen dat dat gebeurt voor dat de zomer begint. Dan kan ik er nog in de zomer van genieten. Ik ben gaan zoeken naar een hovenier Heerhugowaard die zo snel mogelijk nog plaats heeft. Ik ben deze zoektocht per internet begonnen. En daar kwamen veel zoekresultaten uit. Lees in deze blog nog meer over de hovenier die ik gevonden heb!

Hovenier Heerhugowaard gevonden!

Ik ging dus zoeken naar een hovenier Heerhugowaard. Alle zoekresultaten die ik gevonden had in Google heb ik benaderd. Echter hadden ze allemaal geen tijd, pas na de zomervakantie. Maar van De Noord-Hollandse Tuinman kreeg ik wel een reactie waar ik vrolijk van werd. Hij kan namelijk nog volgende week met de tuin beginnen, omdat er een andere afspraak was gecanceld. Ik ben dus heel blij dat ze nog snel aan de gang kunnen. Dus heb een afspraak gemaakt voor die week. Ik was super blij en ging alvast wat inkopen doen voor in de tuin.

Tuinaanleg

Die week kwam de hovenier Heerhugowaard langs om de tuin te gaan aanleggen. Er belde een vriendelijke man aan bij de deur. Ik deed open en de hovenier was er. Hij laadde de spullen die die nodig had uit het busje en ging aan de gang. Hij was de hele middag bezig en had een heel groot deel klaar. Maar nog niet alles. Die dag erna kwam die weer langs om alles klaar te krijgen. En dat deed die dan ook. Gisteren heeft die de laatste hand gelegd aan de tuin en hij is nog mooier als ik had kunnen dromen. De Noord-Hollandse Tuinman is dus zeker een aanrader voor iedereen die dit leest!

Bezoek de website voor meer info :