Xento

sep 8 2021

Waarom is een telefoonhoesje verstandig?

We zien er graag mooi uit. Daarom kopen we mooie kleding, trendy schoenen, accessoires die glinsteren en allerlei andere spullen waarmee we een statement kunnen maken. De smartphone is waarschijnlijk een van de meest waardevolle spullen in deze generatie. Maar smartphones zijn ook vrij duur! Het kan een rib uit je lijf kosten, zeker voor mensen die wat minder te besteden hebben. Sparen voor een smartphone kan daarom best wel even duren. Maar als je er dan één koopt, moet je er wel voor zorgen dat de smartphone goed beschermd wordt. Dit doe je natuurlijk met een telefoonhoesje! Hieronder delen we een aantal redenen waarom een smartphonehoesje kopen een absolute must is!

1. Bescherming tegen alledaagse schade

Je telefoon wordt gedurende de dag aan veel gevaren blootgesteld. Een goed telefoonhoesje kan jouw smartphone beschermen tegen krassen, gemorste vloeistoffen, stof en tegen scherpe spullen in je handtas.

2. Geen krassen meer

Je houdt niet van krassen op het scherm van je telefoon te zien, toch? Daarom heb je een goede screenprotector nodig om het scherm van je dure telefoon te beschermen. Je kunt het beste kiezen voor een gehard glazen screenprotector, ook wel bekend als ‘tempered glass screenprotectors’.

3. Drop protection

Smartphones zijn sterk gebouwd, maar dat betekent niet dat ze worden gespaard van het gevaar dat ze ook van flinke hoogtes kunnen vallen. Daar zijn ze echt niet tegen bestand! Vooral het scherm is erg kwetsbaar, maar ook de behuizing kan niet ongehavend uit de strijd komen. Met een stevig hoesje, bijvoorbeeld een van deze iPhone 13 Pro hoesjes van Casimoda, weet je zeker dat jouw smartphone uitstekend beschermd wordt!

4. Telefoon van nieuw uiterlijk voorzien

Misschien ben je inmiddels wel uitgekeken op het design van jouw smartphone. Als iedereen met hetzelfde toestel rondloopt, is het nog lastig om je gsm te laten onderscheiden van de massa. Gelukkig is dit wel mogelijk, want je kunt een hoesje ontwerpen met een zelfgekozen ontworp of foto. Zo heb je een one of a kind telefoonhoesje! Ook in de webshop van Leuke Telefoonhoesjes vind je een uitgebreide collectie hoesjes die je niet op elke hoek van de winkelstraat tegenkomt.

 

Written by