Xento
Image default
Architectuur

Acrylaat platen veel lichter dan glas

Acrylaat platen zijn steeds populairder aan het worden aangezien de materiaalsoort veel voordelen heeft t.o.v. glas. De toepassingen zijn divers en steeds vaker zien we dat er meer gebruik wordt gemaakt van de acrylaat plaat. Naast de interieurbouwer of architect die deze materiaalsoort heeft weten te ontdekken en dit steeds vaker toepast binnen projecten is ook de consument hiermee bezig. Omdat de materiaal eenvoudig is te bewerken kun je er ook eenvoudig alle kanten mee op. Ook is het materiaal in verschillende kleuren beschikbaar. Het materiaal is lichter dan glas maar laat ook meer licht door. Het materiaal is te polijsten.

Toepassingen van Acrylaat platen

Ook de toepassingen zijn divers. Zo wordt het materiaal veel gebruikt voor beglazing. Maar ook vitrines van sieraden of andere kunt voorwerpen die enige bescherming nodig heeft is populair in de toepassing. Het wordt ook steeds vaker gebruikt voor het verlijmen van aquariums maar ook als alternatief voor glas als voorzetraam. Voor het zakelijk gebruik moet je vooral denken aan balustrades, overkappingen als ook delen voor bruggen in de wegenbouw. Hiernaast is het vaak gebruikt als displays maar ook voor bewegwijzering of nummering.

Eigenschappen en waar te betellen

Omdat de eigenschappen vrij uniek zijn een kleine opsomming. Acrylaat platen zijn ultraviolet bestendig, slagvast, breukvast, licht doorlatend, decoratief, functioneel, licht in gewicht en in verschillende kleuren leverbaar. Wanneer je deze eigenschappen bekijkt dan begrijpt u mede door de prijs die vaak veel lager is dan het alternatief dat Acrylaat platen vaak de voorkeur krijgt. Maar waar bestel je het? Vink Acrylaat is een specialist op het gebied van acrylaat producten op maat. Vraag hier een offerte aan online en u heeft snel uw acrylaat bestelling bezorgd. Bovendien is Vink Acrylaat onderdeel van Vink Techniek. Een specialist op het gebied van bewerkingen van acrylaat.

 

 

Bezoek de website voor meer info :