Xento
Image default
Huishoudelijk

Een inductie kookplaat of wasmachine voor bij u thuis

Wilt u een inductie kookplaat of een nieuwe wasmachine kopen? Wie op de portemonnee let, zal snel het belang van een nieuwe inductie kookplaat inzien, want koken op gas wordt steeds duurder. Een nieuwe wasmachine kopen is overigens ook een goede investering, want de nieuwe modellen zijn vaak veel zuiniger dan de oude wasmachine die u thuis gebruikt. Zeker bij wasmachines voor grote en kleine gezinnen is dat een verstandige investering. Maar ook vanuit milieuoverwegingen is het aanschaffen van nieuwe apparatuur voor in huis een goed besluit.

Energiezuinig koken met een inductie kookplaat

Zuinig omgaan met gas, stroom en water én het milieu niet onnodig belasten: dat wordt een steeds belangrijker aspect in ons leven. Door te investeren in een nieuwe inductie kookplaat kunt u direct energiezuinig koken, wat veel beter is voor het milieu dan koken op gas of elektriciteit. Met een inductieplaat is koken bovendien makkelijk en veilig: de plaat warmt de (speciale) pan snel op door middel van een magnetisch veld, maar wordt zelf niet heet. Omdat er ook geen sprake is van een open vlam, is het risico op bijvoorbeeld brand veel kleiner.

Een nieuwe wasmachine kopen heeft veel voordelen

Stel dat u bij Elektro Lommelen een nieuwe wasmachine gaat kopen, dan heeft u daar direct voordeel van. Nieuwe modellen wassen namelijk beter, zuiniger en sneller dan oude. Op de lange termijn is een investering in een nieuw apparaat dan ook een investering in een beter milieu.

Ontdek zelf de voordelen bij een bezoek aan de toonzaal

Met de snelle ontwikkelingen op het gebied van technologie loont het voor u waarschijnlijk ook om een nieuwe kookplaat of een nieuwe wasmachine aan te schaffen. De voordelen zijn legio. Waarom zou u niet een keer langsgaan bij Elektro Lommelen om te vragen naar de voordelen? De specialisten voorzien u van passend advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt.