Xento
Image default
Dieren

Virbac: De Beste Keuze voor Gezonde Dieren

Virbac is een Frans merk dat gezelschapsdieren, zoals honden en katten, maar ook grotere dieren zoals paarden hoog in het vaandel heeft staan. Virbac staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan producten voor de verzorging van dieren, waaronder voedingssupplementen, behandelingen tegen vlooien en teken, snacks en diverse verzorgingsproducten. Al deze producten zorgen ervoor dat jouw huisdier altijd gezond is en bij zijn natuurlijke instinct blijft. Zelfs dierenartsen bieden producten van het hoogwaardige merk Virbac aan voor je huisdier. Dit omdat de kwaliteit voorop staat bij Virbac, of je nou voeding koopt of misschien een behandeling tegen vervelende parasieten.

Hondenvoer van Virbac

Het Virbac hondenvoer is volledig afgestemd op de natuur en voeding van je hond. Het bevat alle benodigde voedingsstoffen die je hond nodig heeft om in topconditie te blijven. Daarnaast is Virbac ook erg smakelijk, waardoor jouw hond er enorm van zal genieten. In het voer zijn de essentiële vetzuren, zink en vitaminen verwerkt. Hierdoor krijgt je hond alle nodige voedingsstoffen met een lekker smaakje binnen om gezond te kunnen leven. Zo blijft je harige viervoeter bij zijn natuur met gezond hondenvoer. Door regelmatig Virbac hondenvoer te geven, zorg je ervoor dat je hond gezond en gelukkig blijft!

Virbac kattenvoer

De Virbac kattenvoeding is volledig afgestemd op de natuur en voeding van je kat. De voeding bevat alle benodigde voedingsstoffen die je kat nodig heeft om in topconditie te blijven. Sommige winkels houden geen rekening met het feit dat katten carnivoren zijn en stoppen daarom niet de belangrijke voedingsstoffen het kattenvoer. Het Virbac kattenvoer is volledig afgestemd op het instinct van de kat, waardoor ze het erg lekker vinden, maar het ook nog eens ontzettend gezond is. Bovendien kun je een stuk eenvoudiger medicijnen geven aan je kat met het smakelijke kattenvoer van Virbac.

Tandpasta van Virbac

De Virbac tandpasta is speciaal ontwikkeld voor honden en katten. Het bevat alle benodigde voedingsstoffen om de tanden en kiezen gezond te houden. De Virbac tandpasta is erg smakelijk, waardoor je huisdier er direct van gaat genieten. Bovendien is het erg gemakkelijk in gebruik en kun je het overal mee naartoe nemen. Daarnaast helpt Virbac ook nog eens bij het voorkomen van tandsteen en andere aandoeningen aan de mond. Met een vingerborstel kun je je huisdier vanaf jong af aan het tanden poetsen aanleren. Door dagelijks Virbac tandpasta te gebruiken, zorg je ervoor dat de gezondheid van de mond van je huisdier op peil blijft!