Xento
Image default
Industrie

Koppel installaties een elkaar met behulp van ANSI flenzen

Werkt u veel met buizen en installaties die u met elkaar moet koppelen of verbinden? Dan kunt u het beste gebruikmaken van ANSI flenzen. Dit product wordt veel gebruikt in de chemische industrie om diverse installaties met elkaar te koppelen. U kunt ANSI flenzen gemakkelijk toepassen op iedere buis, ongeacht de dikte van de buis. U kunt ze in diverse soorten en maten bestellen bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk. Deze specialist heeft een ruim assortiment, zo kunt u voor het gemak gaan voor een slip-on flens. Het enige wat u hoeft te doen, is de flens over een buis te schuiven, waarna deze zich om de buis klemt. Hierdoor kunt u deze buis gemakkelijk met een andere buis verbinden.

RVS fittingen is het ideale hulpstuk

Naast dat u bij Technisch Handelsbureau Hellebeuk terecht kunt voor ANSI flenzen, heeft deze specialist ook RVS fittingen. Het voordeel van RVS fittingen is dat deze minder snel roesten dan standaard fittingen, dit komt door een speciale coating. Het maakt niet uit in welke sector u werkzaam bent, RVS fittingen zijn bestand voor diverse buizensystemen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat het er goed uit ziet en dat het voor meerdere jaren mee gaat. U wilt natuurlijk niet dat het gaat lekken of na een paar maanden weer nieuwe fittingen moet kopen.

Eenvoudig uw bestelling plaatsen bij deze specialist

Heeft u interesse in ANSI flenzen of RVS fittingen? Dan kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen door contact op te nemen met een van de specialisten van Technisch Handelsbureau Hellebeuk. Het maakt niet uit of u in Nederland of het buitenland verblijft. Om uw bestelling door te geven, hoeft u alleen maar telefonisch contact op te nemen. Uw bestelde producten worden dan zo snel mogelijk geleverd. Als u zeker wilt weten dat uw buizensystemen goed op elkaar aansluiten, zonder dat ze ergens lekken, dan bent u bij deze specialist op de juiste plaats!