Xento

jun 26 2019

Genieten van uw vakantie in de Ardennen

Bent u ook zo toe aan een heerlijke vakantie na een lange werk- of schoolperiode en wilt u genieten van de natuur rondom de Ardennen, dan moet u deze vakantie zeker een verblijf boeken bij vakantiehuizen Ardennen. Niet alleen bieden zij voor ieder wat wils qua verblijf, ook is er van alles te doen in de omgeving. U kunt kiezen voor het gebied in de Ardennen, de Eifel en Luxemburg. Waar u ook naartoe gaat, vakantie Ardennen zorgt voor het beste verblijf en de leukste activiteiten rondom uw verblijfplaats.

De verblijfsmogelijkheden

Waarom zou u vakantiehuizen Ardennen moeten bezoeken vraagt u zich af? Vakantiehuizen Ardennen biedt veel opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ‘standaard’ vakantiehuis. Hier kunt u verblijven van 1 tot en met wel 12 personen. Handig als u bijvoorbeeld met uw familie op vakantie gaat, of wanneer u een groepsvakantie heeft gepland met vrienden. De vakantiehuizen Ardennen bevatten het aantal slaapkamers naar wens. 1 voor 2 personen, 2 voor 4 personen enz. en een of meerdere badkamers. Als u met veel meer mensen een verblijf wilt boeken, tijdens bijvoorbeeld een grote groepsreis, excursie of uitwisseling, dan kunt u kiezen voor een van de groepsaccommodaties. Hier kunnen tot wel 78 personen in verblijven. Een accommodatie voor bijvoorbeeld 12 personen bevat 6 slaapkamers en 2 badkamers. De kamers worden gemiddeld met een 8 of hoger beloond door klanten. U bent dus zeker van een goed verblijf.

In de omgeving kunt u verschillende activiteiten doen. Komt u er voor de buitenlucht, dat kunt u in het gebied wandelen of fietsen. Ook kunt u er kajakken of vissen. Zo zijn er ook een aantal vakantieparken waar kinderen kunnen zwemmen en spelen. Er zijn wellnessen te boeken waar u gebruik kunt maken van een zwembad, sauna en/of jacuzzi. Mocht u meer luxe willen, dan is het zelfs mogelijk een van deze dingen bij uw huisje te huren. Tegen extra kosten uiteraard. Ook zijn huisdieren toegestaan.

Written by