Xento
Image default
Gezondheid

Laat uw rugklachten in kaart brengen bij deze shiatsu-praktijk in Tilburg

U kent het wel; na een tijdje onderuitgezakt op uw stoel flinke rugpijn hebben. Maar ook wanneer u veel heeft moeten bukken of juist lang heeft moeten staan, voelt u het direct aan uw onderrug. Maar wat als u nu rugklachten ervaart, maar geen idee hebt waardoor het komt? Dan wordt het ook vrij lastig om daar een oplossing voor te vinden. In dat geval doet u er goed aan om een alternatieve geneeswijze te proberen. Wanneer u een alternatieve geneeswijze in Tilburg zoekt om van uw rugklachten af te komen, helpt Maria van der Sar u graag verder met een shiatsu-behandeling. Maar wat houdt dit nu precies in?

Een doelgerichte behandeling tegen rugklachten

Shiatsu-therapie is aan te raden bij diverse lichamelijke klachten zoals vatbaarheid voor griep en verkoudheid, algemene vermoeidheid, spanning en stress, slapeloosheid, hoofdpijn en ook zeker rugpijn. Tijdens deze behandelmethode wordt er gekeken naar meridianen. Dit zijn de twaalf energiebanen in uw lichaam. Een verstoring van de energiebanen kan zorgen voor rugklachten, maar ook psychische klachten waardoor het essentieel is om deze verstoring op te zoeken. Geef bij de therapeut van deze kliniek aan waar uw rugklachten zich specifiek bevinden, zodat aan de hand daarvan gecorrespondeerd kan worden met de desbetreffende meridiaan via de plek van de pijn. Op die manier zorgt een shiatsu-behandeling ervoor dat er weer energie stroomt door de meridianen en hierdoor in balans komen, zodat de rugpijn en andere klachten verdwijnen.

Laat uw klachten in kaart brengen

Maak een afspraak bij Maria van der Sar in Tilburg en zij zal de oorzaak van uw rugklachten in kaart brengen dankzij shiatsu-therapie. Ook wanneer u andere klachten ervaart, zoals nekpijn, zal deze therapie wonderen doen. Daarna zal er een diagnose gesteld worden over de conditie van de meridianen in uw lichaam. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met de praktijk en maak een afspraak!

https://www.mariavandersar.nl/