Xento
Image default
Eten en drinken

De kwaliteitsslager van Zeeuws-Vlaanderen die thuis bezorgt

U kijkt op uw telefoon voor de weersvoorspellingen voor de komende week. Dan ziet u het: stralend zonnig zomerweer op zaterdagavond. Perfect weer voor een barbecue. U sluit uw ogen en voelt de warme die van de kolen afstraalt al op uw huid en u hoort het sissen van het vlees op het rooster. Verse biefstuk. Niet te lang op het vuur. Halverwege keren en prachtig medium rare serveren. Wat een feest. Maar… u heeft geen vlees in huis en u moet zaterdag al de hele dag naar uw schoonfamilie. Geen tijd om te winkelen. Wat nu? Dé kwaliteitsslager van Zeeuws-Vlaanderen schiet u vanuit Terneuzen te hulp. Maar hoe?

Bestel uw vlees snel en eenvoudig

Slagerij Schneider uit Zeeuws-Vlaanderen weet dat iedereen het druk heeft en dat het niet altijd meevalt om kwaliteitsslager te bezoeken. Uw werkdagen zijn lang en uw weekenddagen zitten al snel vol. Geen nood! Vanuit Terneuzen levert deze specialist vers vlees in heel Zeeuws-Vlaanderen, zonder bezorgkosten. Wanneer u een bestelling doet wordt deze de volgende dag geleverd tussen 17.00 en 20.00 uur. Maar uw barbecue op zaterdag dan? Op deze dag levert de ambachtelijke slagerij tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Zo kunt u ervan op aan dat wanneer u uw kolen om zes uur ’s avonds aansteekt, u niet lang daarna van een heerlijk stuk vlees van de kwaliteitsslager van Zeeuws-Vlaanderen geniet.

U regelt de kolen, wij regelen het eten

Een barbecue is uiteraard meer dan alleen kipfilets, worstjes en spiesen. Wat dacht u van aardappelsalade of knapperige rauwkost? Een lekker sausje over uw burger voor dat beetje extra smaak? Komt uw vegetarische buurman ook op bezoek? Ook voor hem hebben we overheerlijke groenteschijven, shaslicks, groenteburgers en satéstokjes. Dankzij de bezorgservice van Slagerij Schneider wordt uw barbecuefeest altijd een groot succes en gaat iedereen naar huis met een volle buik en glimlach op zijn of haar gezicht.