Xento
Image default
Bedrijven

Het merk Dsquared2

Wanneer je veel bezig bent met mode dan ken je het merk Dsqaured2 waarschijnlijk wel. Dsquared2 is van oorsprong Canadees, opgericht door de tweelingbroers Dean en Dan Caten. Het merk bestaat sinds 1995, waar het in Italië voor het eerst gepresenteerd werd met succes. Sindsdien is het merk wereldwijd te koop. Je kunt het merk herkennen aan de eigenzinnige prints, de ruwe afwerkingen en de grote teksten. Bovendien heeft het merk opvallende en luxe materialen die het merk iedere keer kenmerken.

 

Groeien

Dsquared2 is de afgelopen tijd alleen nog maar meer gegroeid. Het merk is zo overal te zien. Je hebt onder meer een Dsquared2 shirt, maar ook hoodies en petjes zijn te vinden in de collectie. Dat het merk zo gegroeid is, is niet voor niets. In 2000 gaf Madonna de broers de opdracht om 150 exclusieve items te ontwerpen voor haar tour. In 2007 organiseerde de broers een fashionshow in Milaan waarbij Rihanna vervolgens op het podium verscheen. Zo is Dsquared2 bekend geworden. Sinds toen is het merk ook niet meer weg te denken en heeft het merk haar positie in de modewereld ingenomen. Wat eerst begon met alleen mode, is nu uitgegroeid tot een merk met ook daadwerkelijk fysieke winkels. De winkels zijn bijzonder, want ze zijn alleen op exclusieve plekken te vinden.

 

Streetwear

Dsquared2 staat inmiddels wereldwijd bekend om de luxe streetwear, maar ook om de sportieve look die het merk uitstraalt. Kijk bijvoorbeeld naar het Dsquared2 shirt. Dit Dsqaured2 shirt is mega populair en dit shirt wil je dan ook graag in je kledingkast hebben. De materialen van het shirt zijn fijn en het strakke design zorgt ervoor dat je helemaal gekleed bent volgens de laatste nieuwe modetrends. Daarnaast is de jeans een echte topper in de collectie. De jeans heeft kwalitatief goede materialen, maar heeft ook nog eens een perfecte pasvorm. De jeans zijn erg sportief en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.