Xento
Image default
Electronica en Computers

Laatste technologie update

Tech update

Met deze blog willen we je wijzen op een aantal opmerkelijke nieuwheden die goed zijn voor je gezondheid en je portemonee. 

Het fenomeen 5G straling steekt steeds nadrukkelijker de kop op aangezien dit wordt aangeduid als ondermijner van je immuunsysteem. De STRAS (Nederlandse uitvinding) biedt bescherming tegen elektromagnetische staling. Het apparaatje maakt beschermend veld rond je lichaam waardoor het mogelijk is om je lichaam immuunsysteem te laten herstellen en op kracht te houden. We spreken bewust niet over versterken, want een goed werkend immuunsysteem zou daardoor beschadigd raken. Dat is niet wat de STRAS doet.

Als je spreekt over het langduriger kunnen bewaren van verse levensmiddelen en je zoekt een energiezuinige amerikaanse koelkast, dan kom je al heel snel uit bij een Liebherr side by side koelkast. Liebherr heeft een volledig nieuwe reeks gelanceerd die de trend zet voor alle top koelkasten. Het is voor de concurrentie moeilijk om dit te evenaren. Naast de installatie heb je ook nog eens 7 jaar garantie. Wat wil je nog meer als consument? De gemiddelde koelkast gaat al snel 15 tot 20 jaar mee en de energieprijzen blijven stijgen. Dus is het verstandig om te kiezen voor de meest energiezuinige koelkast. De meerprijs betaalt zich royaal terug over de gebruiksperiode. 

Ook het Nederlandse Quooker wat is gevestigd te Ridderkerk scoort hoge ogen met de nieuwe boiler. Hierdoor is het mogelijk zonder expansieventiel te werken wat het aansluiten makkelijker maakt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de Quooker zelf te installeren en vragen bij diverse leveranciers naar een Quooker prijs. Voor de beste prijs van Nederland kom je uit bij Verhagen Elektroservice in Bladel. Dit gereonommeerde bedrijf is al sinds 1987 actief met de verkoop van intelligente keukenapparatuur. Ook de grote witgoedmerken zijn royaal vertegenwoordigd. Zo zie je dat kwaliteit toch overwint en heeft Verhagen een combinatie van clicks en bricks.

https://www.emvbescherming.nl

Gerelateerde artikelen

Wat is industriële automatisering?

Favoriete stoel voor gamers

Crumbbase jou specialist