Xento
Image default
Dienstverlening

Zorginstelling in Arnhem

Merkt u de laatste tijd bij iemand dat degene steeds meer dingen gaat vergeten, en misschien wel leidt aan ( beginnende dementie) en bent u / of die persoon woonachtig in de omgeving van Arnhem? Dan bent u bij Zorginstelling de Harmonie in Arnhem op het juiste adres! Onze zorginstelling in Arnhem is een kleinschalige en een prettige woonomgeving. Wij bieden o.a. 24-uurs zorg aan, maar ook hebben wij een dagopvang voor ouderen met beginnende dementie. In dit artikel kunt u meer lezen over de beste zorginstelling in Arnhem.

Dagopvang van de zorginstelling in Arnhem

Zoals u net heeft kunnen lezen, bieden wij ook een dagopvang aan. Deze dagopvang is bedoeld voor mensen met een beginnend geheugenverlies of dementie. Vaak kunnen mensen in het beginstadium van dementie nog wel prima voor zichzelf zorgen en zijn deze mensen daarom vaak nog niet toe aan een verblijf bij een zorginstelling. Daarom is de dagopvang in Arnhem hier de perfecte oplossing voor. Mensen houden dan toch op deze manier sociale contacten er aan over, en dit voorkomt weer dat oudere mensen zich eenzaam voelen wat jammer genoeg steeds meer voorkomt. De mensen die naar de dagopvang komen mogen zelf weten of ze een dagdeel, of de hele dag blijven. De dagopvang is ook voor ouderen die zich eenzaam voelen of behoefte hebben aan structuur.

Wonen in de zorginstelling

De Harmonie is een kleinschalige woonomgeving voor mensen met dementie. Hierdoor voelen zowel de ouderen zelf, als de familie/vrienden zich veilig. Als iemand bij ons komt wonen, huurt diegene een kamer die diegene helemaal zelf met eigen spullen in kan richten zodat het zo snel mogelijk een gevoel van thuis zijn geeft. Al onze kamers voldoen uiteraard aan de veiligheidseisen zodat het verblijf bij ons zo prettig mogelijk wordt ervaren.

Op onze site (www.deharmonie-wonenmetzorg.nl ) vind u uitgebreide informatie over onze zorginstelling in Arnhem en kan u uiteraard ook nog meer informatie aanvragen.

Bezoek de website voor meer info :