Xento
Image default
Hobby en vrije tijd

De waterpijp mee naar buiten

Veel mensen in Nederland houden er van om de waterpijp te roken. Het is een bezigheid die in populariteit aan het stijgen is. Vroeger was het gebruikelijk om de waterpijp in de daarvoor bestemde shisha lounges te roken, maar tegenwoordig kan je het ook heel makkelijk thuis doen want een shisha bestellen kan heel makkelijk op internet. Maar om nog een stapje verder te gaan ga ik in dit artikel vertellen wat je allemaal mee moet nemen en waar je aan moet denken als de waterpijp mee wilt nemen om het onderweg te roken. 

  1. Denk aan de waterpijp. Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar ik bedoel hiermee de zowel de waterpijp vaas, de houder en de shisha slangen. Als er nog geen één besteld hebt en je bent van plan het vaak mee te nemen, is het slim om een kleine waterpijp te kopen.
  2. Denk aan de kooltjes en een tang. Zonder de kooltjes is het natuurlijk niet mogelijk om de waterpijp te roken.
  3. Zorg ervoor dat je voldoende water bij je hebt. Niet alleen om te drinken, maar ook voor in de waterpijp. Als je van plan bent om ander soort vocht zoals melk in je waterpijp te doen is het slim om ook nog meer water mee te nemen. Zo kan je de waterpijp even omspoelen en haal je de vieze melk resten uit je waterpijp vaas.
  4. Neem een aansteker mee. Vooral als jij of geen van je vrienden rookt is het slim om een extra aansteker mee te nemen. Dit is aardig snel vergeten.
  5. Denk aan de waterpijp tabak. Neem ook extra smaken mee zodat je lekker kan variëren met de smaak. 

De waterpijp is populair en ik hoop dat je met deze tips de waterpijp ook buiten kan roken. Laat je niet beperken en geniet overal van de waterpijp

Bezoek de website voor meer info : https://premium-hookahs.nl/