Xento
Image default
Dienstverlening

Kies voor kwaliteit en koop snijbloemen van de groothandel

Het kweken van snijbloemen voor de groothandel moet zorgvuldig gebeuren, zodat de bloemen optimaal kunnen groeien. Snijbloemen hebben ruimte nodig om te groeien, en een gezonde grond om in geplant te worden. Ze hebben genoeg water nodig en moeten zorgvuldig verzameld worden. Al deze taken worden uitgevoerd door de kwekerij Van de Werken, die zich specialiseert in de bloemsoort lisianthus. De kwekerij zorgt niet alleen goed voor het kweken van de bloemen, maar transporteert ze ook naar groothandels verspreid over Nederland.

Snijbloemen voor uw groothandel

Wilt u ook graag snijbloemen ontvangen van kwekerij Van de Werken? De kwekerij stuurt graag zijn chauffeurs uw kant op. Met ruim 20 jaar ervaring zorgt de kwekerij ervoor dat uw snijbloemen in goede kwaliteit gekweekt worden en goed arriveren op hun bestemming. U kunt zelf kiezen uit verschillende kleuren. De bloemen zijn beschikbaar in wit, rood, geel, roze en paars. Er zijn negen varianten, waaronder bijvoorbeeld twee soorten wit: Piccolo White en Excaliber White.

Gegarandeerde goede kwaliteit

De lisianthus is een prachtige bloem, dus u kunt vertrouwen op mooie snijbloemen voor uw groothandel. Doordat u zelf de kleur en hoeveelheid kiest, krijgt u precies wat u wilt. De bloemen zijn stevig en hebben een goede houdbaarheid. Dit is omdat ze goed geteeld zijn.

Het transport van uw bloemen

Ook het transport is gegarandeerd goed geregeld. De chauffeurs van de kwekerij rijden elke dag door Nederland, op weg naar verschillende groothandels die bestellingen hebben gedaan. De vrachtwagens zorgen voor geconditioneerd transport: transport waarbij de atmosfeer zo is, dat de bloemen van goede kwaliteit blijven tijdens het transporteren. Van de Werken Lisianthuskwekerij B.V. vertrouwt het vervoer dan ook aan niemand anders toe, alleen aan zijn eigen chauffeurs. Deze chauffeurs hebben zoveel ervaring dat ze weten hoe ze de bloemen het beste kunnen vervoeren en afleveren.

https://vdwerkenlisianthus.nl

Gerelateerde artikelen

Een pand kopen of verkopen? Neem je zorgen uit handen

EOD en Leemans Speciaalwerken

De beste afdrukken maakt u met Canon inktpatronen