Xento
Image default
Dienstverlening

Hoogwaardige trouwringen online te bewonderen

Zoeken jullie unieke trouwringen die voor altijd mooi blijven? Neem snel een kijkje in de collectie van Bijzondere Trouwringen. Een serie die veel mensen aanspreekt is die van de zogenoemde ‘natural’ ringen. We hebben het dan over ontwerpen met speelse vormen. Sommige zien er grillig uit, andere golvend en weer andere hebben strakke lijnen. De vrouwenring kan voorzien worden van een glinsterende edelsteen. Denk dan aan een robijn, saffier of diamant. De ringen van bijzonderetrouwringen.nl zijn gemaakt door Hildardjan Verweij. Het is een heel proces, het uitdenken van een trouwring. Het begint met een ontwerp. Bij het daadwerkelijk vervaardigen van de ring komen onder meer de volgende procedés om de hoek kijken: boren, polijsten, smelten en zagen. Het is puur handwerk, dus iedere set ringen is enig in zijn soort. Naast trouw-, verlovings- en vriendschapsringen kan Hildardjan ook andere sieraden creëren. Dus heb je een idee of misschien zelfs al een schets… laat het hem weten!

 

Maak je trouwring extra persoonlijk met een vingerafdruk van je aanstaande

Trouwringen in witgoud zijn er in vele soorten en maten. Eén aparte lijn zetten we even ‘in the spotlight’: trouwringen met een vingerafdruk. En niet zomaar een vingerafdruk. Nee, juist een speciale, die van je aanstaande wederhelft. Op zijn of haar ring komt jouw vingerafdruk.  Er zijn meerdere designs om uit te kiezen:

-witgouden trouwringen met een vingerafdruk op de buitenkant;

-ringen van witgoud met de vingerafdrukken aan de buitenzijde en briljanten in de damesring;

-een ring in geelgoud en witgoud met afdruk op de buitenkant;

-witgouden ringen met vingerafdrukken aan de binnenkant;

Het is mogelijk om aan deze ringen een ‘personal touch’ toe te voegen. Je kunt je wensen kenbaar maken tijdens een kennismakingsgesprek bij Bijzondere Trouwringen. Er zijn drie locaties: Diemen, Veenhuizen en Amersfoort. De afspraak is eenvoudig online te boeken. Klik maar eens op het rode blokje met de tekst ‘Afspraak Maken’. Er verschijnt dan een kalender. Is er op een bepaalde dag nog ruimte, dan staat dat er in groene letters bij. Ook wordt vermeld welke tijdblokken nog beschikbaar zijn.

Bezoek de website voor meer info : https://www.bijzonderetrouwringen.nl/