Xento
Image default
Bedrijven

Stoppen met roken

Het is iets wat ontzettend veel mensen proberen, maar wat vaak gewoonweg niet of nauwelijks lukt: stoppen met roken. Toch is het niet onmogelijk. Het is het allerfijnst als je nooit meer in de verleiding komt om een sigaretje op te steken. Een terugval is iets wat kan gebeuren als je gestopt bent met roken. Hier hoef je niet voor te vrezen. Er zijn genoeg mensen die een terugval krijgen, maar uiteindelijk toch sterker blijken te zijn dan die ellendige sigaret. Je hebt ongetwijfeld al genoeg gelezen over hoe je het beste dient te stoppen, maar er zijn wat essentiële zaken die jou wellicht een handje kunnen helpen.

Zaken die prima van pas kunnen komen als je wilt stoppen

Allereerst is het goed als je een startdatum bepaalt. Dit is de datum waarop jij definitief afscheid neemt van je geliefde peuken of die elektronische sigaret die je ook wel e smoker Geleen noemt. De startdatum dient ongeveer 3 tot 4 weken te zijn na het moment dat je echt hebt besloten dat je gaat stoppen. Je zult vast een excuus bedenken om te kunnen roken, maar geef je eigen praatjes geen kans. Als je echt wilt en doorzet, kun jij de e smoker Geleen of die eeuwige peuken gewoon verslaan! Daarnaast is het fijn als je zorgt dat er absoluut niet binnenshuis gerookt mag of kan worden. Verwijder je asbakken dus en pak jezelf wat strikter aan. Een peuk opsteken in je auto of op kantoor is uit den boze. Lekker rondbazuinen dat jij gestopt bent met roken wil ook wel helpen in veel gevallen. Je omgeving kan zo zorgen voor een stok achter de deur. Mensen zullen je absoluut ondersteunen in deze gezonde beslissing. Eigenlijk gaat het erom dat je je negatieve patronen herkent en probeert te doorbreken.

Geen gezonde gewoonte

Het roken van een sigaretje koppelen mensen vaak aan allerlei gebeurtenissen of een bepaalde situatie. Voor jou is het misschien ook wel een gewoonte geworden. Misschien geniet je wel van een peuk als je een wijntje rookt of na het opstaan in de ochtend. Dit soort momenten verbind je dan aan het roken. Dit dien je uiteindelijk los te koppelen. Vraag desnoods om wat professionele begeleiding, zeker om de nare afkickverschijnselen voor te zijn. Stoppen met roken is belangrijk voor je gezondheid en welzijn.

Niet zonder je geliefde sigaret kunnen

Je bent gehecht geraakt aan je sigaretje. Je lichaam verwacht dan ook een soort van nicotine shotje. Geef je je lichaam geen nicotine, dan volgt er een reactie. Je lichaam krijgt ontzettend veel zin in een sigaret. Toch kan deze verslaving écht gestopt worden. Veel mensen gingen je voor. Bedenk manieren die voorkomen dat jij meteen naar een peuk grijpt.

https://wizzits.com/e-sigaret-geleen/