Xento
Image default
Bedrijven

Met de flow meeleven

Het is zoveel makkelijker om met de flow mee te leven, zeggen ze. Alleen daar is de wereld niet helemaal op afgesteld. Tenminste de wereld, zoals wij mensen deze hebben ingericht. De natuur kan prima met de flow leven en doet dat ook. Daarin zit dan natuurlijk ook een les. Hoe kun je wat meer met de flow leven?

Flow voelen

Om met de flow mee te kunnen gaan, moet je de flow voelen. Het is iets anders dan impulsief handelen. Voel je de flow goed? Dan voel je bijvoorbeeld het verschil tussen lui zijn en de nodige rust pakken. Als je het verschil tussen die twee voelt, kun je hiervan in jouw werk gebruik maken. Zeker als je thuis werkt.

Met de flow mee in de productie

Werk je in de productie of heb je een andere baan waarin je gewoon aan tijden gebonden bent? Dan is het nog steeds mogelijk om in de flow te werken. Je kunt namelijk wel aanvoelen wanneer je bijvoorbeeld toe bent aan een dagje vrij. Zie je trouwens al hoe belangrijk is om goed te voelen?

Sneeuwpop maken of sneeuwkettingen kopen

Natuurlijk geldt het volgende verhaal niet voor mensen die in de productie werken, maar heb je wat sneeuw en is het wat onveilig op de weg? Ga dan gewoon een dagje thuis werken. Is het alleen net niet jouw thuiswerk dag? Kijk dan of het echt wel nodig is, om op kantoor te komen. Zo vaak heb je geen sneeuw in Nederland en zeker geen echte plaksneeuw. Is er plaksneeuw? Ga dan in de lunch ook lekker even naar buiten en maak bijvoorbeeld een mooie sneeuwpop of gooi een mooi sneeuwbal naar iemand. Dat kan natuurlijk ook. Het gaat er om, om je aan de omstandigheden aan te passen.

Er zijn natuurlijk ook situaties waarin je wel door een dik pak sneeuw heen moet. Zorg er dus dat je goede sneeuwkettingen kopen gaat. Als je sneeuwkettingen kopen gaat, doe dat dan wel in de flow.

https://www.sneeuwkettingenkopen.nl/