Xento
Image default
Hobby en vrije tijd

Boerderij als trouwlocatie

Heb je trouwplannen en ben je op zoek naar een bijzondere locatie? Dan is het houden van een trouwdag op een echte Veluwse boerderij iets voor jou.

 

Bijzondere trouwlocatie ermelo

Het totale plaatje, een mooie authentieke Veluwse boerderij in hartje Ermelo waar jullie je als stel en jullie gasten zich vrij voelen en volop kunnen genieten van al het moois dat de boerderij en zijn omgeving te bieden heeft. Klinkt als een bijzondere trouwlocatie ermelo of niet? En dat alles kan geregeld worden! Hoeve Kindergoed is zo’n Veluwse boerderij met daaromheen genoeg land om in alle privacy met de gasten te genieten van een bijzondere dag.

Zowel het trouwen zelf alsmede het trouwfeest in de avond kan verzorgd worden. Qua budget wordt er geen vast tarief gehanteerd. Het ligt aan de wensen die jullie hebben voor deze dag. Zo kunnen jullie ervoor kiezen ons de catering te laten verzorgen, maar jullie kunnen hier ook zelf zorg voor dragen. We denken graag met jullie mee, zodat jullie en jullie gasten een geweldige dag met elkaar beleven.

Na de bruiloft en het trouwfeest kan er ook voor worden gekozen om bij ons te overnachten. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de mooie en feestelijke dag en de volgende dag heerlijk bijkomen en nagenieten.