Xento
Image default
Bedrijven

De populairste soorten winkelstellingen

Wanneer je op zoek gaat naar winkelinrichting voor jouw bedrijf, kun je verschillende soorten winkelstellingen vinden. Elke winkelstelling kan worden gebruikt om verschillende producten te tonen. De rekken voor boekhandels en kledingwinkels zullen bijvoorbeeld verschillend van elkaar zijn. Stellingen spelen een essentiële rol om de winkelervaring van klanten te verbeteren. De juiste stellingen voor productweergave kunnen het gemakkelijk maken voor klanten om de producten te vinden die zij nodig hebben. Dan rijst vanzelf de vraag, wat voor soort stellingen zijn geschikt voor jouw bedrijf? Hier zijn de meest populaire stellingen waar je uit kunt kiezen.

Wandstellingen

Er is een ruime keuze aan winkelstellingen. Een van de meest gebruikte stellingen in de winkel zijn wandstellingen. Wandstellingen zijn een effectieve manier om producten te presenteren in elk type winkelomgeving. Zij komen in een verscheidenheid van grootte, vormen en kleuren. Wandstellingen kunnen worden gebruikt om unieke vertoningen te creëren die de aandacht trekken. De wandstellingen zijn tevens van lichtgewicht en draagbaar, dit maakt het gemakkelijk om ze aan te passen naar een opstelling die jij het meest nodig hebt. Dit type stelling is ook zeer ruimtebesparend. Dus als jouw winkel klein is, kun je het beste wandstellingen installeren om meer producten te kunnen tonen aan klanten. Als je wandstellingen kiest, bedenk dan hoeveel gewicht de stelling moet houden, hoe lang hij moet meegaan en hoeveel ruimte je aan je muren hebt.

Gondola stellingen

Gondola stellingen worden meestal gebruikt om producten op ooghoogte in de winkel weer te geven en gemakkelijk toegankelijk te maken voor klanten. Zo kunnen klanten de tijd nemen om de artikelen te bekijken zonder zich opgejaagd te voelen. Deze stellingen zijn er in verschillende maten en configuraties, zodat je ze kunt aanpassen aan elke ruimte of toepassing. Ze passen overal, van grote winkels met hoge plafonds tot kleine boetiekjes met lage plafonds. Met de gondolastelling kun je jouw producten op een efficiënte manier uitstallen en organiseren. Zo kunnen de klanten gemakkelijk vinden wat ze zoeken.

Hoekstellingen

Hoekstellingen zijn een andere geweldige optie als het gaat om het weergeven van producten in retailomgevingen. Hiermee kun je de ruimte maximaliseren en tegelijkertijd een opvallende display creëren die de aandacht trekt vanuit de hele ruimte. Deze hoekstellingen zijn er in verschillende maten en vormen. Je kunt deze plank ook aanpassen, afhankelijk van de beschikbare ruimte in jouw winkel. Hoekstellingen kunnen worden geïnstalleerd als uitbreiding van wandrekken. Je kunt wandstellingen en hoekstellingen naadloos installeren. Zo kunnen ze er als een geheel uitzien. Hoekstellingen zijn een effectieve oplossing om beperkte ruimte te maximaliseren.