Xento
Image default
Geschenken

De meeste exclusieve diamanten ringen koop je bij deze juwelier uit Amsterdam

Ben je van plan om een verlovingsring te kopen? of wil je jouw geliefde verassen met een prachtig cadeau? Dan ben je bij Diamonds & Jewels Amsterdam aan het juiste adres. Deze juwelier in Amsterdam heeft de mooiste diamanten ringen tot hun beschikking. Daarnaast vind je ook andere prachtige sieraden van hoge kwaliteit, waar jouw verloofde jarenlang plezier van gaat hebben. Je hebt de keuze uit prachtige modellen van witgoud, goud, en roségoud. Deze ringen zijn bezet met een diamant. Het is ook mogelijk om te gaan voor een gladde ring of een ander soort. In het ruime assortiment van deze juwelier vind je een ring die bij jouw verloofde past of je bespreekt jouw ontwerp met hen.

Deze juwelier is onderdeel van een Amsterdamse Diamantslijper

Diamonds & Jewels Amsterdam behoort onder de Amsterdamse Diamantslijperij Koh-I-Noor. Dit familiebedrijf heeft vier generaties aan vakkennis in diamanten en goudsmeden. Daarnaast beschikken zij over een eigen atelier in Amsterdam waar het grote deel van de collectie diamanten ringen wordt bedacht en gemaakt. Ben je op zoek naar een verlovingsring? De verlovingsringen bij dit prachtige bedrijf zijn altijd scherp geprijsd. Je hebt geen lange wachttijden, omdat zij zelf alles in handen hebben. Eventuele aanpassingen aan je ring hebben zij snel en vakkundig gedaan.

Bespreek jouw wensen met deze juwelier

Jouw aanzoek is compleet met één van deze prachtige diamanten ringen uit Amsterdam. Ontdekt het ruime aanbod van deze juwelier. De verlovingsringen kan je online of in hun winkel in Amsterdam kopen. Je kan kiezen uit: witgouden, roségouden of geelgouden verlovingsringen. Daarnaast is het ook mogelijk om een ontwerp met hun te bespreken. Heb je een idee wat je echt vindt passen bij jouw verloofde? Kom dan langs bij hun winkel en bespreek jouw wensen en ideeën met deze juwelier. Samen komen jullie tot een passende verlovingsringen. De experts van deze zaak helpen je namelijk met alle plezier.

https://diamondsandjewels.nl/