Xento
Image default
Aanbiedingen

Bolsius

Bolsius

Sinds 1870 is Bolsius uitgegroeid tot de bekende naam die het nu is. Met ruim 1000 medewerkers worden er kaarsen ontwikkeld en geproduceerd in allerlei soorten en maten. Met expert naar meer dan 50 landen is het een grote speler als het gaat om sfeerlicht. Door het samenvoegen van kennis, specialisme en ondernemerschap heeft Bolsius door de eeuwen heen een compleet assortiment ontwikkeld van kwaliteitskaarsen in vele soorten en maten.  De kaarsen worden ontwikkeld met liefde voor mens, dier en planeet. De productie is in Europa en vrij van dierlijke vetten.

 

Bolsius Professioneel ReLight®

Er is een concept ontwikkeld voor de professionele markt dat ervoor zorgt dat er snel en makkelijk kan worden gewisseld tussen kleur of design, passend bij een thema of seizoen. Het ReLight® concept. Er zijn houders in verschillende vormen en stijlen, die passen bij uw uitstraling. Voor deze houders zijn er navullingen verkrijgbaar in elf verschillende kleuren en twee prints. Met deze combinatie creëert u een sfeer geheel naar wens. 

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Als groothandel non food is dit een greep van Bolsius producten bij FTG:

 

  • ReLight®

  • Theelichten en drijflichten

  • Rustiekkaarsen

  • Tafelkaarsen

  • Kaarsen in glas

  • Stompkaarsen

  • Geurkaarsen

 

FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type horeca. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.