Xento
Image default
Gezondheid

Het aanpakken van uw klachten met fysiotherapie in Den Bosch

Sportblessures zijn altijd erg vervelend. U heeft vaak last van pijn en u kunt uw geliefde sport een tijdje niet beoefenen en lekker even ontspannen. In dat geval is het belangrijk om op tijd te starten met fysiotherapie. Zo weet u zeker dat de klachten weer verminderen of zelfs verholpen worden, zodat u snel weer pijnvrij kunt bewegen en sporten. Als u in de omgeving van Den Bosch woont, dan is Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel een echte aanrader. Dit is een ervaren praktijk die u helpt om van uw klachten af te komen.

Weer pijnvrij sporten en bewegen

Bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel uit Den Bosch kunt u terecht voor allerlei soorten behandelingen, zoals manuele therapie, sportfysiotherapie en acupunctuur. Zo weten ze klachten gericht aan te pakken en kunnen ze nauwkeurige behandelplannen op maat opstellen. Wanneer u ervoor kiest een behandeltraject bij deze praktijk te starten, dan komt u eerst langs voor een intakegesprek. U bespreekt uw klachten met de fysiotherapeut die met u kijkt welke behandeling geschikt is voor u. Vervolgens wordt er een behandelplan op maat voor u samengesteld waarmee u weer pijnvrij leert sporten en bewegen. Zo komt u snel weer van uw blessure af en kunt u weer uw sport beoefenen.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wilt u een behandeltraject starten bij Fysiotherapie en Manuele Therapie Dirkse van den Heuvel uit Den Bosch? Dan maakt u eenvoudig een afspraak voor een eerste intakegesprek. Hiervoor heeft u geen verwijsbrief van de huisarts nodig, zodat u direct geholpen kan worden. Heeft u vragen over de behandelmethoden of wilt u meer weten over de fysiotherapie die wordt aangeboden bij deze praktijk in Den Bosch? Neem dan ook gerust contact met ze op door ze te bellen of te e-mailen. Ze helpen u graag uw vragen te beantwoorden!