Xento
Image default
Banen en opleidingen

Werkvoorbereider Ondergrondse Infra – Velserbroek

Wil jij een (technische) webspin zijn tussen klanten, collega’s en aannemers? En ervoor zorgen dat het verbindingsproces soepel verloopt? Dan word jij misschien wel de ondergrondse infrastructuur van de werkvoorbereider die wij zoeken!

De afdeling aansluiting is verantwoordelijk voor het afhandelen van alle aanvragen voor wateraansluitingen van klanten, zoals (grote) nieuwbouwprojecten, renovatie en sloop. Om het bestaande team uit te breiden zijn we op zoek naar mensen die gevoelens hebben over ondergrondse kabels en leidingen. Werkervaring als netbeheerder of infrastructuuraannemer heeft de voorkeur.

Wat ga je doen?

Als ondergrondse infrastructuur van de werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van klantwensen. Je bent verantwoordelijk voor de verbindingsleiding van de supervisor naar de instrumentenkast. De levering van een werkpakket is een complete werkopdracht die de aannemer kan uitvoeren. De belangrijkste taken zijn:

 • Je bent verantwoordelijk voor de ontwerpselectie en technische implementatie van de applicatie.
 • Je maakt constructietekeningen voor de aannemer.
 • In de ontwerpfase en realisatiefase ben je het aanspreekpunt tussen opdrachtgever en aannemer.
 • U kunt andere werkrapporten evalueren en in het systeem registreren.
 • Vraag de benodigde vergunningen aan bij gemeente, provincie en waterschap.
 • Stuur de factuur naar onze klant en volg de betaling op.
 • U heeft een bodemonderzoek nodig van een collega bij de grondbalie.
 • Tijdens het montageproces stemt u complexe aanvragen af ​​met andere netbeheerders.

Eisenpakket

Wat heb je nodig om te slagen?

 • Je hebt analytische en communicatieve vaardigheden en kunt een goede samenwerking in het team onderhouden.
 • Daarnaast heb je een servicegerichte instelling en ben je klantgericht en kwaliteitsgericht.
 • Je hebt minimaal een mbo 4-diploma.
 • U vindt dat technologie veel interessanter is.
 • Kennis van ondergrondse infrastructuur heeft de voorkeur.
 • taalvaardigheid
 • Behoefte: Nederlands
 • Informatie salaris
 • € 43.960 per jaar

Vanuit de werkvoorbereider kun je verder aansluitadviseur worden, waar je complexe aansluitingen of nieuwbouwprojecten kunt realiseren. Of ben je doorgegroeid naar een functie op een grote managementafdeling, zoals projectmedewerker of sleutelmanagement projectleider?

Wat hebben wij jou te bieden?

PWN biedt enorme uitdagingen en kansen. Net zoals water altijd de methode vindt met de minste weerstand, zo geven wij talenten alle ruimte om gerechtigheid ten volle te spelen. Je kunt zelfstandig werken en samenwerking binnen en buiten het team is erg belangrijk. Hieronder vallen ook flexibele arbeidsvoorwaarden (FAB); je kiest voor zaken die voor jou belangrijk zijn. Wij vinden een gezonde balans tussen werk en privé erg belangrijk en we zullen er alles aan doen om dit doel te bereiken. Het maakt niet uit; lonen. Inclusief FAB (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering) bedraagt ​​het maximale jaartotaal 43.960 euro.

Werken bij PWN

Zonder water en natuur is er geen leven. PWN is een drinkwaterbedrijf en een van de natuurbeheerders. Jaarlijks voorzien we ongeveer 106 miljard liter drinkwater aan 500.000 klanten. Ons natuurgebied biedt ontspanning en vermaak voor ongeveer 6 miljoen toeristen. Al 100 jaar leveren wij met trots duurzaam hoogwaardig drinkwater en zorg voor de natuur.

We visten alles uit het water. Jij kan ook. Omdat PWN enorme uitdagingen en kansen biedt. Of je nu achter de computer zit, je laarzen in de grond steekt, thuis of in een verwerkingsbedrijf, je werkt op strategisch of technisch vlak; als je bij PWN werkt, ben je altijd in ontwikkeling. Net zoals water altijd de methode van de minste weerstand vindt, bieden wij talenten alle ruimte en ondersteuning om hun volledige potentieel te realiseren. In een platte organisatie: geen macht, alleen autonomie en samenwerking. Omdat we ook willen leren van uw inzichten en ideeën.

Onze uitdagingen zijn enorm, onze ambities zijn nog groter. We hebben hulp nodig om dit doel te bereiken. We zijn op zoek naar bijzondere mensen van alle leeftijden en achtergronden. Waar het om gaat is talent en karakter. Dudleyville, acteur en denker. Dromer, dromer. Net als wij, mensen die het meeste uit water en natuurlijke hulpbronnen willen halen. Van werkplezier tot loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei. Mensen die het verschil maken, hebben ideeën die de toekomst bepalen. Zo kunnen we de komende 100 jaar zorgen voor duurzaam drinkwater van hoge kwaliteit en de natuurlijke omgeving in topconditie houden. Komt u met ons mee?

https://www.vindazo.nl/keywords/aannemer.html