Xento
Image default
Gezondheid

Waarom knettert mijn e sigaret?

Als je nieuw bent in het vapen, kunnen sommige geluiden als knetteren uit je vape vreemd of vervelend voor je lijken. Maar maak je geen zorgen, want in de meeste gevallen is vape knetteren een normale zaak. Echter, zelfs de meest ervaren vapers moeten aandacht besteden aan plotselinge veranderingen in een vape geluid, dat kan echt frustrerend zijn en kan leiden tot een aantal grote problemen. Hier zijn enkele tips over goede en lelijke vape geluiden.

Wat zijn de oorzaken waardoor mijn e sigaret knettert
Een licht knisperend geluid is een volledig voorspelbaar en gebruikelijk proces. Dit is een e-juice dat door de spoel wordt verwarmd en verdampt, en het betekent dat je e-cig goed werkt. Wanneer je vaped en uw e-vloeistof de zeer hete rol raakt verandert het in een damp. Deze reactie zorgt ervoor dat je een knisperend geluid hoort. Het min of meer luide geluid van je vape hangt af van het soort apparaat en e-sap dat je gebruikt, of de intensiteit en sterkte van de puffs.

Laten we dus duidelijk maken wat de factoren zijn die het knetterende en knetterende geluid beïnvloeden:

Het wattage/voltage niveau.

Het gebruik van een sub-ohm vaping setup is de eerste reden voor een onmiddellijke knetteren. Een RTA met een vrij open luchtstroom dwingt de lucht en verhoogt de productiviteit van de vape. Meer e-vloeistof condenseert en minder snel in damp, waardoor een overmaat aan vloeistof het geluid maakt.

E-vloeistof kan niet effectief worden verdampt als het wattage van je vape te laag is. Je moet het verhogen voor normale verwarming of proberen om langere trektochten te maken. Anders kan je je verstuiver onder water komen te staan en zal het e-sap in je mond spuiten. Vermijd dit door de wattage van het apparaat te verhogen. Overweeg om bij een hoger wattage te vapen en kijk of de geluiden nog steeds hetzelfde zijn.

Bezoek de website voor meer info : https://damp-e.nl/blog/e-sigaret-knettert