Xento

jun 21 2016

Maaltijdservice als ik geen tijd heb om te koken

Ik ben een drukke mid-vijftiger. Mijn dagen zijn te kort en mijn weken vliegen voorbij. Ik heb een drukke baan, een overmatig sociaal leven en ik ben een sportfanaat. Dat klinkt goed, of niet dan! Maar het leven bestaat niet alleen uit de dingen doen die je leuk vindt. Want mijn huis moet ik ook nog schoonhouden, ik moet boodschappen doen en onkruid wieden. Ik HEB dus een bijzonder aangenaam leven, maar MOET dus wel zaken regelen die noodzakelijk zijn. Dus heb ik gekeken hoe ik de MOET zaken kan uitbesteden of in ieder geval tot een minimum kan beperken. En http://www.wellingfacilitair.nl/zorg/maaltijdservice/ is er één van die mijn moet-tijd aanzienlijk verminderd heeft.

Of als ik geen zin heb om te koken

Ik dacht dat maaltijdservice alleen voor ouderen was, maar daar ben ik dus op terug gekomen. Een goede cateraar heeft een ruim assortiment maaltijden waar altijd gerechten bij zitten die je lekker vindt. In ieder geval is dat bij mijn cateraar zeker het geval. Dus… ik bestel enkele maatijden, krijg ze kant en klaar aangeleverd en ik ga aan tafel wanneer mij dat uitkomt. De gerechten zijn enkele dagen houdbaar in de koelkast en op te warmen in de magnetron.

Of omdat ik gezond en gevarieerd wil eten

De gerechten die ik bestel zijn super gezond. Én lekker! Ik kan natuurlijk een pizza bestellen, een patatje halen (en dat doe ik soms nog weleens), maar ik voel me veel beter met een maaltijd van de cateraar. En om het geld hoef je het niet te laten; een pizza kost je meer dan zo’n smakelijke, gezonde maaltijd. En wat ook een voordeel is: ik hoef niet meer de supermarkt in te rennen en te bedenken wat ik snel en gemakkelijk kan koken. Het is echt een aanrader, zo’n maaltijdservice!

Bezoek de website voor meer info : http://www.wellingfacilitair.nl

Written by