Xento
Image default
Banen en opleidingen

Store manager

Store manager

Als (Assistant) Store Manager draag je binnenkort de verantwoordelijkheid over een volledige winkel. Hoe? Dat ontdek je tijdens een grondige opleiding. Klaar om een spilfiguur te worden binnen het bedrijf? Lees deze vacature dan zeker verder en dit voor de regio Zuid-West-Vlaanderen.

Wat kan je verwachten van de job als (Assistant) Store Manager? Samen ben je verantwoordelijk voor het bedrijfsresultaat van de winkel. Lees: budgetten opstellen, vooruitzichten opmaken en de financiële resultaten opvolgen. En bijsturen waar nodig. Een team van 40 tot 90 collega’s wacht op jou in de winkel. Jouw uitdaging? Hen coachen en motiveren om het beste van zichzelf te geven. Want je doelstellingen zijn ambitieus. Assortimenten, merchandising, promoties, etc., de commerciële strategie van je verkooppunt ligt in jouw handen. Je werkt ze uit en ontwikkelt een strategisch plan op lange termijn. Leuke acties bedenken om de omzet van jouw winkel verder te optimaliseren, en – toegegeven – onze klanten extra in de watten te leggen: ook dat hoort erbij. Is er ruimte voor verbetering? Dat heb jij opgemerkt! Gelukkig weet jij dankzij jouw voorstellen de winkel naar een hoger niveau te tillen. Wat is nog belangrijker? Die glimlach van onze klanten! Dat is het werk van jouw team. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten kunnen genieten van goed gevulde rayons met de lekkerste producten. En van een vleugje magie!

Jouw profiel

Wat maakt van jou een goede (Assistant) Store Manager? Je hebt een passie voor retail. 9-to-5? Neen bedankt. Zaterdagwerk, daar krijg je energie van! Ervaring met het leiden van een team? Dat is een troef! Bovendien ben je leergierig en ga je proactief op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen. Je werkt doelgericht en houdt van verantwoordelijkheden. Slaag jij er bovendien in constructief samen te werken met sociale partners? Dan beginnen wij helemaal weg te dromen. In functie van jouw ervaring bekijken wij samen of een functie van assistant store manager dan wel store manager het meest geschikt is.

Ons aanbod

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij ons bedrijf kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring. Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen: bedrijfswagen met tankkaart, gsm plus abonnement, nettovergoeding, jaarlijkse bonus, maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatievergoeding, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien? Dat gaat hard bij ons bedrijf. Door de opleidingen, op de werkvloer én in ons opleidingscenter. Doorgroeien? Ook dat kan. Vraag maar aan één van je toekomstige collega’s.

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan onmiddellijk en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn bij het bedrijf!  

https://www.vindazo.be/vacatures/business-development-manager.html