Xento
Image default
Beauty en verzorging

Bij X.ziir.nl vind je alles voor een dagje sauna

Velen van ons hebben een drukke baan, vaak ook nog in combinatie met de zorg voor kinderen. Soms komt men niet aan zichzelf toe. Dan is een dagje naar de sauna heerlijk! Het brengt rust en ontspanning in een druk leven. Wanneer u maximaal wilt genieten, is het goed om de juiste spullen mee te nemen. Hier kunnen wij u bij helpen.

Handdoeken

Als u in de sauna bent, dan wilt u een lekkere dikke handdoek, die ook zacht aanvoelt aan het lichaam. De laatste jaren wordt vaak voor bamboe als materiaal gekozen en dat is niet voor niets. Bamboe is lekker zacht en blijft dat ook na het wassen. Daardoor hebt u geen wasverzachter nodig. Integendeel: wasverzachter verstopt de vezels en zorgt ervoor dat de handdoek minder vocht opneemt. Ook heeft bamboe een antibacteriële werking.

Onze webwinkel heeft verschillende handdoeken in het assortiment, waaronder lekker zachte saunahanddoeken gemaakt van 70% bamboe en 30% viscose. Ze zijn in een ruime maat, die bij uitstek geschikt zijn voor de sauna. Maar natuurlijk kunt u ze ook in de badkamer thuis gebruiken.

Badjassen

Na de sauna, maar ook na een bad of douche thuis, is het een fijn gevoel om lekker weg te kruipen in een badjas. Er kan gekozen worden voor verschillende materialen zoals katoen, badstof of bamboe. De een prefereert een lekker dikke badjas, de ander een dunne. De dunne variant is natuurlijk ook gemakkelijker mee te nemen wanneer u naar de sauna gaat. Wat ook uw wens is, onze winkel heeft het allemaal.

Hamamdoeken

In plaats van de bekende badjas, kunt u ook gaan voor een traditionele hamamdoek. Deze doek heeft zijn naam te danken aan de hamam, dat is een Turks badhuis. Het is een dunne doek, die heel gemakkelijk is mee te nemen. Voor de sauna is deze doek heel praktisch, omdat hij ondanks zijn dunne formaat, toch veel vocht opneemt en ook snel weer droogt. De hamamdoek is bovendien groot genoeg om om uw lichaam te wikkelen en hij blijft goed zitten, ook als uw lichaam vochtig is. Het aantrekkelijke van een hamamdoek is bovendien dat deze in allerlei kleuren en patronen verkrijgbaar is. De materialen waar u voor kunt kiezen zijn katoen en bamboe. De bamboe hamamdoek heeft hypoallergene en anti-allergische eigenschappen.

Maar er is nog meer

Behalve bovengenoemde artikelen heeft onze winkel een uitgebreid assortiment van andere artikelen. Neem bijvoorbeeld het hamam strandlaken. Erg praktisch voor een strandvakantie, want deze doek neemt weinig ruimte in uw koffer in. Verder zijn onze slippers fijn voor de sauna of vakantie. Neem gerust een kijkje. Hebt u vragen over onze artikelen? Neem dan contact op, wij beantwoorden uw vragen graag!

https://xziir.nl/