Xento
Image default
Aanbiedingen

Hoe werkt een e-sigaret?

Een elektronische sigaret bestaat soms over 3 delen, namelijk de batterij, een verdamper en de vulling en soms over 2 delen namelijk de batterij, een verdamper met ingeboude vulling. Door via het mondstuk te inhaleren of door een knopje in te drukken op de batterij, zal een gloeidraad in werking gesteld worden, dit zal zorgen voor verdamping van de vloeistof. De rook die te voorschijn komt kan geinhaleerd worden door de gebruiker.

 De vloeistof die voor de damp zorgt is een oplossing van propyleenglycol (PG), plantaardige glycerine (VG) gemengd met geconcentreerde aroma’s (en soms nicotine). Indien de gebruiker een te hoge nicotinesterkte gebruikt kunnen bijwerkingen voorkomen zoals misselijkheid, duizeligheid en hartkloppingen. Er wordt dan geadviseerd om dichtbij de nicotinesterkte te blijven waaraan men gewend is. Verder heeft de e-sigaret geen vieze geur, waardoor je niemand in je omgeving stoort.

Vanwege de verschillende smaken van de elektronische sigaret heeft de damp ook de geur van de gekozen smaak en soms is het gewoon geurloos. De bekende smaakvariaties zijn fruitsmaken, capuccino en chocolade. Elektronisch roken is vaak goedkoper vergeleken met de gewone sigaretten. E-sigaretten kunnen overal gebruikt worden en zijn minder schadelijk voor de gezondheid. Ondertussen zijn er nu al veel producenten van deze e-sigaret waardoor de kwaliteit sterk uiteen loopt.

Conclusie

Ben jij een roker? Wil je stoppen met roken? Dan is deze e-sigaret als hulpmiddel voor jou om te stoppen met roken. Deze e-sigaretten vervuilen het milieu niet en beschikt niet over vieze geurtjes. Het bevat geen tabak en je kunt roken zonder nicotine in te ademen.