Xento
Image default
Aanbiedingen

Een lichtplan laten maken of toch zelf doen?

We hebben net een nieuw huis gekocht, veel kan ik zelf doen qua inrichting, maar een lichtplan willen we toch echt laten maken door de professional. Want zelf een lichtplan maken is zeker niet eenvoudig. Je moet rekening houden met zoveel dingen heb ik al gezien tijdens mijn zoektocht op het internet. En hoe doe je dat, hoe moet dat? Nee, dan laat ik liever een lichtplan maken door Lichtkunde in Lunteren. Zij zijn de echte experts als je het mij vraagt. En met hun hulp weet ik zeker dat er een goed doordacht verlichtingsplan op tafel komt.

Een lichtplan laten maken, daar moet je niet te licht over denken

Energiebronnen, lichtinval, aansluitpunten en kleuren, armaturen van hoogwaardige merken, zoveel om rekening mee te houden, bij het laten maken van een lichtplan. En niet te vergeten onze persoonlijke wensen en ons vastgestelde budget. Daar heb je echt een professional voor nodig. Anders vergaat het mijn man in ons nieuwe huis net zo als in ons huidige huis. In ons huidige huis is er nooit nagedacht over een goed lichtplan. We hebben opgehangen en neergezet wat we mooi vonden, daar waar de aansluitingen waren. Met als gevolg dat mijn man geregeld de lampen aan het plafond moet verwisselen of zelfs nieuwe lampen moet ophangen omdat ik (weer) niet tevreden ben. Maar toch is het dan na verloop van tijd weer hetzelfde liedje. Mijn ontevredenheid over het licht in huis. Ik ben op zoek naar langdurig plezier!

Een lichtplan laten maken voor onze tuin, geen overbodige luxe

Ook voor onze nieuwe tuin moeten we een lichtplan laten maken. Want net als de verlichting in huis, ben ik ook niet echt tevreden met de verlichting in onze huidige tuin. Zeker voor ons nieuwe huis is dat van groot belang. Omdat we daar meerdere terrassen zullen hebben om gebruik van te maken vind ik het belangrijk om er een goede sfeerverlichting te hebben. Maar indien noodzakelijk moet ik ook echt goed licht hebben. De oprit en de terrassen, bij de voordeur en de oprit moet ook goed licht komen. En natuurlijk licht dat helpt bij het veilig houden van onze nieuwe woning. Gelukkig kunnen ze ons bij Lichtkunde hier ook mee helpen. Zo houden we alles onder één dak. Dat vind ik wel zo fijn. Ik kijk erg naar uit naar onze verhuizing, zodat we eindelijk aan de slag kunnen.