Xento
Image default
Dienstverlening

Waarom een heftruck leasen?

Heb je nieuwe middelen nodig voor je bedrijf? Dan is het verstandig om eens te overwegen om te gaan leasen. Een heftruck leasen of een ander middel dat je nodig hebt, is namelijk ontzettend populair. Je kunt hierdoor direct profiteren van een hoop verschillende voordelen! Ben je ook van plan om een heftruck te gaan leasen? Dan zit je hier op de juiste plek! Wij hebben namelijk voor je op een rijtje gezet waarom het verstandig is om een heftruck te leasen voor je bedrijf. 

De voordelen van een heftruck leasen?

Oke, het is dus verstandig om een heftruck te leasen, maar waarom dan precies? Hier vind je een aantal belangrijke voordelen onder elkaar!

– Het is mogelijk om zonder dat je zelf geld in hoeft te leggen een nieuwe heftruck te leasen. Je hoeft dus zelf niet te beschikken over veel geld!

– Ondanks dat je de heftruck niet zelf aan hoeft te schaffen, is het wel mogelijk om gebruik te maken van verschillende soorten aftrek. Bijvoorbeeld de rente, en ook investeringsaftrek. 

– Je bent direct economisch eigenaar van de heftruck, dit is natuurlijk ook wel fijn! En als het contract is afgelopen kun je hem inruilen of zelf houden/afkopen!

– Wanneer je kiest voor een heftruck te leasen hoef je niet zo lang te wachten. Eigenlijk kan het direct in gang gezet worden. In tegenstelling met hoe dat is bij het afsluiten van een lening of iets dergelijke. 

– Je hoeft natuurlijk zelf geen grote investeringen te doen en dat heeft voordelen. Je kun namelijk door groeien als bedrijf doordat je beschikt over nieuwe materialen. Daarnaast kun je ook nog eens je geld voor andere dingen gebruiken. 

– Het laatste grote voordeel is dat je zekerheid hebt. Je weet precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachte. Een vast maandelijks bedrag zonder dat je voor verrassingen komt te staan!

 

 

https://ondernemerlive.nl/