Xento
Image default
Woning en Tuin

Ik wil een schuifpui

Mijn man en ik besloten een half jaar geleden dat wij een schuifpui in ons huis wilden. Ik ben Miriam en ik werk parttime bij een reclamebureau. Mijn man werkt fulltime en wij hebben geen kids. We hebben sinds een jaar ons eigen huis. Zo nu en dan veranderen we dit huis precies zoals wij het hebben willen. Financieel gezien kunnen we dit niet in één keer doen en daarom doen we zo nu en wat aan ons nieuwe huisje. We wilden al een tijd de achterdeur eruit en een mooie schuifpui hiervoor in de plaats. Toch zijn schuifpuien duurder dan ik in eerste instantie had verwacht.

Een schuifpui voor de woonkamer

Totdat ik kwam bij Schipper Ede. Een perfecte zaak voor mij en mijn man. Wij wonen namelijk erg dicht bij Ede en dit gaf ons een beetje meer vertrouwen. Toen we de eerste offerte aan vroegen, viel de prijs toch erg mee. We hebben toen toch maar besloten gewoon de afspraak te maken. We zochten iets uit wat we wilden hebben en maakte inderdaad dé afspraak. De mannen van Schipper Ede kwamen zelf om alles te monteren. Hier hoefde we niets voor te doen en te betalen. Het was allemaal inbegrepen in de prijs. Wat fijn! Ook was het leuk om te zien dat ze goed de rommel opruimen toen ze klaar waren. Wij waren zelf allebei op het werk toen de werkmannen kwamen, maar toen we thuis kwamen zat de schuifpui erin! En wat een mooi plaatje was dit. Dit kon allemaal in één dag. Zo fijn. Uiteindelijk hebben ze de schuifpuien gemonteerd zonder iets te beschadigen. We hebben natuurlijk de meubels wel afgedekt, maar ik had een veel grotere ravage verwacht bij terugkomst.

Maandje later

We zijn inmiddels een maandje later en we zijn al goed gewend aan het nieuwe beeld in huis. De schuifpui zit op de plek van de achterdeur die naar de tuin gaat. In de zomer kunnen we deze dus open zetten en dan is er een hoop frisse lucht. We zijn erg tevreden met de service van Schipper Ede. Ze hebben ons goed geholpen voor een zeer scherpe prijs. Daar werden wij erg blij van en daarom kunnen we Schipper Ede ook aan iedereen aanbevelen.

Bezoek de website voor meer info :