Xento

nov 8 2018

De Paruzzi shop is 24/7 open

Als het om onderdelen Karmann Ghia gaat, is het aanbod enorm groot in de online winkel van Paruzzi. We lichten groep o: Diversen er even uit. Universele slangklemmen, vierdelige Spijlbus onderzetters, stuurhuis olie, een krukastandwiel trekker en een klep afstel sleutel van 13 mm zijn enkele voorbeelden van VW-items die veelvuldig online besteld worden in zowel binnen- als buitenland.

Onderdelen voor alle VW oldtmers

Wat misschien niet op je whishlist staat, maar waar wij je toch graag op attent maken zijn een aantal boeken. Als Volkswagen-fan zullen ze je zeker interesseren. Aan te bevelen titels zijn onder andere Dune buggy handbook, How to hotrod VW engines, Weber Carburetors en ClassicVW PARTS. En wat denk je van leuke tijdschriften als Airmighty megascene en Boxertje Magazine? Overigens vertellen we je graag dat Paruzzi parts verkoopt voor alle typen Volkswagen:

* VW type;

* Kever;

* Spijlbus;

* Panoramabus;

* T25/T3 Bus;

* Type 3;

* Karmann Ghia

* Kübel.

Authentieke onderdelen

Oude Kever onderdelen die vind je meestal niet meer bij een dealer bij jou in de buurt. Een adres waar je wel zult slagen, is Paruzzi.com. De firma, die voluit Paruzzi Classic VW Supplies heet, werd in 1989 gestart door Wim de Keijzer en Evert Poelman. Wim is graag in de weer met klanten. Evert vindt uitstekend zijn weg als inkoper en product manager. Ze vullen elkaar in hun werkzaamheden uitstekend aan en dat resulteert in optimale service. Relaties van over de hele wereld weten dat zeker te waarderen.

Paruzzi is bij VW-liefhebbers dan ook algemeen bekend. De laatste jaren is er in het bijzonder werk van gemaakt het aanbod onderdelen voor de derde generatie Bus uit te breiden. Er bleek behoefte aan en zo geschiedde! Heb jij een verzoekje, een opmerking, vragen of tips? Laat het ons weten. We delen onze kennis met zoveel mogelijk mensen en staan open voor suggesties. Paruzzi is telefonisch te bereiken op: +31(0)113-503555. Het emailadres is sales @ paruzzi. com. Wil je langskomen? Het adres luidt: Kreeft 16, Yerseke.

Bezoek de website voor meer info : https://www.paruzzi.com/nl

Written by