Xento
Image default
Eten en drinken

Kom inspirerend vergaderen op deze unieke vergaderlocaties in Woerden

Kom vergaderen op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden! Bij Napkins kan iedere zakenvrouw en -man terecht voor een prachtige en inspirerende locatie om meetings te organiseren. Op locatie kunt u rekenen op allerlei faciliteiten, waardoor je iedere vergadering omtovert tot een inspirerende brainstormsessie. Het is daarnaast mogelijk om hier af te spreken met een klant of zakenrelatie om onder het genot van een heerlijke lunch uw zaken te bespreken. Het is zelfs mogelijk om te flexwerken op locatie! De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je komt vergaderen op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden.

Alles wat je nodig hebt is aanwezig in de unieke vergaderlocaties in Woerden

Wil je vergaderen op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden? Goed idee! Kies ervoor om een meeting te organiseren bij Napkins. De specialisten bieden uitstekende, snelle service en verzorgen alles wat je nodig hebt om iedere vergadering tot een succes te maken. In iedere ruimte vind je daarom een flip-over, een beamer en gratis wifi. Daarnaast bestaat het basis vergaderarrangement uit fruit, tafelwater, thee en koffie. In de lunchroom geniet je daarnaast van heerlijke maaltijden.

De locatie ligt op goede bereikbaarheid vanaf het station en de snelweg

De unieke vergaderruimtes in Woerden zijn uitstekend bereikbaar vanuit de Randstad, want Napkins ligt een kleine kilometer vanaf de A12. Daarnaast zit de locatie op loopafstand vanaf het station in Woerden. Verder biedt de locatie de mogelijkheid om gratis te parkeren, wat vergaderen op deze bijzondere locatie ook nog eens een stuk appetijtelijker maakt.

Neem contact op met de specialisten voor meer informatie

Ben je dringend op zoek naar een inspirerende ruimte om meetings in te plannen? Dan kunt u terecht op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden. Onder genot van een hapje en een drankje kom je op de beste ideeën samen met je zakenrelaties. Heb je vragen of wens je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de locatie via de gegevens op hun website.