Xento
Image default
Auto

Autobedrijf Soest zoeken

Sinds een maandje ben ik woonachtig in Soest en zoek ik Autobedrijf Soest en klikte ik autobedrijf De Soester. Ik wil namelijk dat als ik een probleem heb met mijn auto, dat ik zonder afspraak langs kan gaan bij een autobedrijf. Na wat zoekwerk via internet en wat navraag werk onderburen en vrienden in Soest, kwam ik bij Autobedrijf De Soester in Soest terecht. Dit is een garage in Soest dat is aangesloten bij AD Autobedrijf. Ik besloot eens te bellen naar De Soester om aan te geven dat ik graag mijn auto bij hen in onderhoudt zou willen doen. Wil je weten waarom bij de Soester? Lees dan deze blog.

Over Autobedrijf Soest

Ik besloot Autobedrijf Soest op te bellen en legde het verhaal uit. Ik vertelde dat ik sinds een maandje woonachtig ben in Soest en graag mijn auto in onderhoudt wil hebben in Soest en dat De Soester mij erg aanspreekt. Hij vertelde dat hij graag mijn auto in zijn onderhoud wil hebben en vroeg mij om nog die middag even langs te komen. De monteur zou de auto dan even na lopen en mocht ik mijn auto daar in onderhoudt willen hebben dan kan ik gelijk de papieren ondertekenen. Zo gevraagd zo gedaan, nog die middag liep ik de garage binnen.

De monteur bekeek mijn auto. Hij keek of er niks mankeerde aan de motor, bandenprofiel, remblokken, ga zo maar door. Na een kwartiertje kwam die terug en zei dat de auto er netjes uitzag. Maar dat de banden binnen nu en een jaar vervangen moesten worden. Daar was ik me echter van bewust. De klik me de monteur was er en ik besloot de papieren te ondertekenen. Me de papieren ondertekende ik de service onderhoudt van mijn  auto bij De Soester.


Zoek jij ook een garage in de buurt van Soest? Of zoek jij er één elders in Nederland? Kijk dan eens op de website van AD Autobedrijf!

Bezoek de website voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Wat zijn achteruitrijcamera’s

Op vakantie in Curacao – auto huren?

Van der Heide Rijschool Groningen is niet zomaar een rijschool